Redoran Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 Ko nastavi da preskače tarabu, odmoriće od foruma. Isto se odnosi na kolektivno vređanje. Međusobne obračune takođe batalite. I ovo nije tema o moderisanju foruma, tako da i to batalite. 1 1
shimpu Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 Raspisali ste se nasoj temi, a ovde niko nista. Necu mnogo da davim, zelim vam puno uspeha naredne sezone u evrokupu 1 2 1 1
harper lee Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 3 minutes ago, shimpr said: Necu mnogo da davim Nemoj.
garmonbozia Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 35 minutes ago, shimpr said: Raspisali ste se nasoj temi, a ovde niko nista. Necu mnogo da davim, zelim vam puno uspeha naredne sezone u evrokupu ovaj preskočio tarabu @Redoran'apsi ga 1
adasevic Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 Meni najvaznije da je dansver ostao dosledan i da je uspeo da objasni kako smo dobili sta smo trazili i da je u celoj prici najsponiji Dobric floper 1
adasevic Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 Znam da nije lepo, al mislim da je vrhunac bolesti (moguce da je to gospodstvo, bem li ga) onaj lik sa lutkom... bolest.mp4
*edited by mod Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 1 hour ago, renne said: Stigla ekspertiza Ukratko dve sudije ocenjene sa prosečno jedan sa iznad prosečno. U samoj završnici nije bilo pogrešnih odluka i najzanimljivije od svega snimak na 13.8 koji je ovde objektivno proglašen za faul i u ragbiju (bez zezanja) je proglašen kao potpuno čista situacija. Ali dobro forumaška komisija zna bolje. 2
MiddleClass Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 Svaka tebi cast kako si uspio pogresno da protumacis jer ta situacija nije ni gledana
*edited by mod Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 3 minutes ago, MiddleClass said: Svaka tebi cast kako si uspio pogresno da protumacis jer ta situacija nije ni gledana Ekspertiza se odnosi na celu utakmicu. Tj na sve situacije koje su dosuđene i koje su trebale da budu dosuđene. Te situacije nema na listi jer ne spada ni u jednu od dve kategorije. 1
harper lee Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 39 minutes ago, *edited by mod said: Ukratko dve sudije ocenjene sa prosečno jedan sa iznad prosečno. U samoj završnici nije bilo pogrešnih odluka i najzanimljivije od svega snimak na 13.8 koji je ovde objektivno proglašen za faul i u ragbiju (bez zezanja) je proglašen kao potpuno čista situacija. Ali dobro forumaška komisija zna bolje. Preskocio si tarabu, napusti objekat. Dovoljno je da se na jednom topiku smrdi o tome kako je Partizan ponovo pokraden i kako su Covic i Zvezda krivi za sva sranja u kosarci otkako je Nejsmit izmislio igru, nema potrebe da se taj smrad siri i na ovom topiku. 3
*edited by mod Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 1 minute ago, harper said: Preskocio si tarabu, napusti objekat. Dovoljno je da se na jednom topiku smrdi o tome kako je Partizan ponovo pokraden i kako su Covic i Zvezda krivi za sva sranja u kosarci otkako je Nejsmit izmislio igru, nema potrebe da se taj smrad siri i na ovom topiku. Nešto se ne sećam da je teranje sa Topica dozvoljeno? A i samo tumačim ekspertizu sa kkczv sajta pa i treba da bude ovde. Pri tom ne znam gde si video da neko priča o kradji sem ovde pre par dana oko te (kako se ispostavilo) skroz čiste situacije. 1
Nikodije Posted June 3, 2022 Posted June 3, 2022 (edited) u 9 izlazim iz kuce , bas me zanima da li cu odgledati utakmicu do kraja Edited June 3, 2022 by Nikodije
Recommended Posts