sasha Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Koja smo mi nesrećna država, narod i tako to... Tuga jedna 1
elementary Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Sutra lepo minut pred praznim tribinama ,ako Partizan pobedi sledeća bez publike ,isto važi i za petu ako se igra .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 3
harper lee Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Just now, elementary said: Sutra lepo minut pred praznim tribinama ,ako Partizan pobedi sledeća bez publike ,isto važi i za petu ako se igra . Sent from my YAL-L21 using Tapatalk To je i verovatni scenario ovog demonstrativnog izlaska sudija nakon sto su resili utakmicu. Da se izjednaci ovo veceras sa onim iz prethodne utakmice pa da Zvezda izgubi prednost domaceg terena. Lukavi mali satnici. 1
Takeshi Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 najjače bi bilo da su otišli zbog jednog razloga a onda naokon udarca iz publike, shvatili da moze i gore.
MiddleClass Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Nastavice se. Zbice se navijaci u gornjim redovima
elementary Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Kao samo ih gadjali ovi iz par redova iza kosa ,ostali su bili super . Pomericemo se malo na gore i super haha.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 1
Barrister Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 2 minutes ago, harper said: To je i verovatni scenario ovog demonstrativnog izlaska sudija nakon sto su resili utakmicu. Da se izjednaci ovo veceras sa onim iz prethodne utakmice pa da Zvezda izgubi prednost domaceg terena. Lukavi mali satnici. A onda ja pišem teorije zavere. 1
Popular Post James Marshall Posted June 1, 2022 Popular Post Posted June 1, 2022 koji smo mi specijalci generalno, zlatno doba, dva kluba nikad jača, s jedne strane Radonjić, najuspješniji trener u posljednjih 50 godina KK CZ, sa druge fakin Obradović, najveća legenda evrokošarke, ali iznad svega toga stoji navijačka bagra kojoj predsjednik države viri iz šupka i gleda da ih ne iznervira i mi moramo da gledamo ova blamiranja države koja je nemoćna da isprazni jednu jebenu salu i da organizuje jednu košarkašku seriju da to liči na nešto. 18
*edited by mod Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 1 minute ago, elementary said: Kao samo ih gadjali ovi iz par redova iza kosa ,ostali su bili super . Pomericemo se malo na gore i super haha. Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Pri tom nisu ih oni ni gadjali. Većinom je letelo iz ugla iza naše i njihove klupe.
harper lee Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Just now, Barrister said: A onda ja pišem teorije zavere. Za razliku od tebe ja se zajebavam. Napisao sam jos na pocetku da ovde nemamo sta da trazimo i da utakmicu moramo da izgubimo ili ce biti ozbiljnog sranja. Kakvo tacno sudjenje navijaci Partizana ocekuju ako zbog ovakvog pesnice sudije? Sta treba da urade, da daju koseve umesto igraca?
Barrister Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 Uzgred ne mora da se igra bez publike. Dovoljno je bilo i da se igra u Areni. Ako oba kluba ne mogu da dobiju utakmicu u normalnim uslovima ne moraju ni da igraju. 2
Nikodije Posted June 1, 2022 Posted June 1, 2022 1 minute ago, Barrister said: Uzgred ne mora da se igra bez publike. Dovoljno je bilo i da se igra u Areni. Ako oba kluba ne mogu da dobiju utakmicu u normalnim uslovima ne moraju ni da igraju. Ne može u Areni, tamo nije dobra atmosfera™.
Recommended Posts