ducca Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Gledam ovo 2. bacanje Lesorta i deluje mi da nije prestupio, pre njega u reket ušli i Luka i Deda a on čini mi se čak i nije. Sreća je zvezdina što se ovo nije gledalo. 1
pantelia Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 1 minute ago, ducca said: Gledam ovo 2. bacanje Lesorta i deluje mi da nije prestupio, pre njega u reket ušli i Luka i Deda a on čini mi se čak i nije. Sreća je zvezdina što se ovo nije gledalo. Nije smeo on na skok da ide 2
Dankan Ajdaho Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 A sad bez zajebancije, dobili smo ovo na guzove i na glupost protivnika. Nepostojenje prvoklasnog centra umalo nas je koštalo pobede. Takođe dolazi godiše naših igrača na naplatu, Partizan ima poprilično više energije od nas. Mislim da će nas rutinirati u trećoj. 1
renne Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 3 minutes ago, ducca said: Gledam ovo 2. bacanje Lesorta i deluje mi da nije prestupio, pre njega u reket ušli i Luka i Deda a on čini mi se čak i nije. Sreća je zvezdina što se ovo nije gledalo. sad i ti stučnak ne znaš pravila
James Marshall Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Potez utakmice mi je bio ona Mitrovićeva mekoća na 0,6 do isteka napada, nevjerovatno nešto. Šteta što Luka nije nikad imao fiziku i što je imao teške povrede, rijedak osjećaj za ovu igru ima momak. Svaki koš u ovoj utakmici mu je bio malo remek djelo. 6
renne Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 1 minute ago, Dankan Ajdaho said: A sad bez zajebancije, dobili smo ovo na guzove i na glupost protivnika. Nepostojenje prvoklasnog centra umalo nas je koštalo pobede. Takođe dolazi godiše naših igrača na naplatu, Partizan ima poprilično više energije od nas. Mislim da će nas rutinirati u trećoj. dobili smo ovo tvrdo jer su sudije odlučile da mora da bude tvrdo 1
ducca Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Nije smeo on na skok da ideJebo mater ja to pravilo ne znam
MeanM@ Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Gledam ovo 2. bacanje Lesorta i deluje mi da nije prestupio, pre njega u reket ušli i Luka i Deda a on čini mi se čak i nije. Sreća je zvezdina što se ovo nije gledalo.Ne sme bre sebi da nabacuje loptu, nije ovo Space Jam Sent from my SM-G970F using Tapatalk 3 1
hrkljush boys_2 Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Mene je ispizdila ona odbojka Mitra i Kaline u reketu, kad su izbacili Ledaya u kontru. Ali dobro je. 3
James Marshall Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Bilo je tvrdo jer smo prvih 15 minuta drugog poluvremena odigrali kao kurac, pogotovo u napadu. 3
John Coltrane Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Just now, ducca said: Jebo mater ja to pravilo ne znam To je jednom uradio Rodman u SanAntoniu, pogodio, ali ga sudija oladio.
MiddleClass Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 Imali su posle nesportske sve u rukama i dali 1p. 1
Dankan Ajdaho Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 1 minute ago, renne said: dobili smo ovo tvrdo jer su sudije odlučile da mora da bude tvrdo Suci se nisu proslavili, ali nisu ni odlučili pobednika. Energetski smo jako pali u drugom, igramo na isparenjima.
harper lee Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 (edited) 6 minutes ago, Dankan Ajdaho said: A sad bez zajebancije, dobili smo ovo na guzove i na glupost protivnika. Nepostojenje prvoklasnog centra umalo nas je koštalo pobede. Takođe dolazi godiše naših igrača na naplatu, Partizan ima poprilično više energije od nas. Mislim da će nas rutinirati u trećoj. Imali su vise energije jer su bili svesni da ova utakmica resava seriju. Pet utakmica ukupno smo odigrali posle onolike pauze, naravno da godine trenutno ne igraju nikakvu ulogu i da su igraci oba tima puni snage. Da li ce nas rutinirati ili nece ne znam, zavisice dosta od kriterijuma sudjenja, ali i ako nas rutiniraju to sigurno nece biti jer nismo mogli fizicki da iznesemo utakmicu. Moramo da pojacamo odbranu po cenu da Belosevic i drustvo dobiju zapaljenje pluca od silnog duvanja u pistaljku. Previse dozvoljavamo, to ne lici na ovu ekipu. Edited May 29, 2022 by harper
renne Posted May 29, 2022 Posted May 29, 2022 3 minutes ago, ducca said: Jebo mater ja to pravilo ne znam kako brate, pa osnovno pravilo
Recommended Posts