Dankan Ajdaho Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 11 minutes ago, MiddleClass said: 21-9 asistencije Sta ti je timska kosarka Vs. srpski Himki Mi smo tim, oni su skup skupo plaćenih pojedinaca. 1
Joe D Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 12 minutes ago, Nikodije said: Baba 14 poena a ti ga kritikovao. Šta će tek biti kad se razigra. baba je bio babo u drugom poluvremenu, u prvom je imao brainfartove na sve strane. generalno, mislim da su svi odradili sve kako treba u drugom, ako izuzmemo neke dobriceve nazovi odbrane, ali je bar nadoknadio onim trojkama. 2
hrkljush boys_2 Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Dobra utakmica, da nije bilo onog iritantnog šupka Pukla razlika bi bila i veća. Biće zajebana druga utakmica, mora odbrana biti još i bolja. Džoni dobar, svi dobri, čak i bez Kalininog kosgeterskog učinka zabili 90 poena, centri dobri. 1
Arthur Kirkland Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 1 hour ago, John Coltrane said: Zoc izgleda popio neki smirić. Kao da ima insajderske informacije za EL dogodine. Druga utakmica je prelomna za seriju,da ne dodje do opustanja. Ukoliko je dobijemo, uveren sam da osvajamo tutulu pred njihovim navijacima ( prognozirao sam 3:1 pre pocetka serije ). 2
theanswer Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 1 hour ago, Dankan Ajdaho said: Mi smo tim, oni su skup skupo plaćenih pojedinaca. Vi ste kurac, samo smo mi veći kurac.
theanswer Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 48 minutes ago, hrkljush boys_2 said: Dobra utakmica, da nije bilo onog iritantnog šupka Pukla razlika bi bila i veća. Biće zajebana druga utakmica, mora odbrana biti još i bolja. Džoni dobar, svi dobri, čak i bez Kalininog kosgeterskog učinka zabili 90 poena, centri dobri. I na 20 rqazlike ste pokradeni, kako vam jebeno ne dosadi više. 2
Dankan Ajdaho Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 1 minute ago, theanswer said: Vi ste kurac, samo smo mi veći kurac. Veći, ali mlohav
bradilko Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 12 minutes ago, theanswer said: I na 20 rqazlike ste pokradeni, kako vam jebeno ne dosadi više. ne treba se cuditi. imaju trenera koji jedino funkcionise kod bokana i covica, najbolji igrac ladno potkuci protivnickog igraca i to u prvom poluvremenu, navijaci se najvise dive covicu i kalinicu rj najvise se dive njihovom nesojluku. prava sredina za te glavice kupusa 1
pantelia Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Dobrodosli navijaci kk Ostoja, cestitke na dobroj igri 8
harper lee Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Hajde, razlaz s topika ako ne znate da se ponasate. A ne znate, odavno je dokazano. Ovde pise fin svet. 1
Dankan Ajdaho Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 13 minutes ago, bradilko said: ne treba se cuditi. imaju trenera koji jedino funkcionise kod bokana i covica, najbolji igrac ladno potkuci protivnickog igraca i to u prvom poluvremenu, navijaci se najvise dive covicu i kalinicu rj najvise se dive njihovom nesojluku. prava sredina za te glavice kupusa Pa nismo došli ovde da se vređamo.
Micko8 Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Crvena Zvezda ima boljeg trenera, tu je najveca razlika izmedju dve ekipe. 3
harper lee Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 1 minute ago, Micko8 said: Crvena Zvezda ima boljeg trenera, tu je najveca razlika izmedju dve ekipe. Aman, ljudi, nemojte da se hvatate na padobrance. Doci ce, izduvati se i otici, kao i obicno. Zvezda ima gomilu igraca koji su odigrali more ovakvih utakmica i u tim utakmicama imali tacno odredjenu ulogu koju i sada imaju da iznesu, to je najveca razlika. Pored domaceg terena, naravno. 2
Recommended Posts