Jump to content
IGNORED

KK Crvena Zvezda 2021/22

Ros

Recommended Posts

Posted
11 minutes ago, MiddleClass said:

21-9 asistencije

Sta ti je timska kosarka Vs. srpski Himki :fantom:

Mi smo tim, oni su skup skupo plaćenih pojedinaca.

• +1 1
Posted
12 minutes ago, Nikodije said:

Baba 14 poena a ti ga kritikovao. Šta će tek biti kad se razigra.

baba je bio babo u drugom poluvremenu, u prvom je imao brainfartove na sve strane. generalno, mislim da su svi odradili sve kako treba u drugom, ako izuzmemo neke dobriceve nazovi odbrane, ali je bar nadoknadio onim trojkama. 

• +1 2
Posted

Dobra utakmica,  da nije bilo onog iritantnog šupka Pukla razlika bi bila i veća. Biće zajebana druga utakmica, mora odbrana biti još i bolja. Džoni dobar, svi dobri, čak i bez Kalininog kosgeterskog učinka zabili 90 poena, centri dobri.

• Haha 1
Posted
1 hour ago, John Coltrane said:

Zoc izgleda popio neki smirić. 

Kao da ima insajderske informacije za EL dogodine. :) Druga utakmica je prelomna za seriju,da ne dodje do opustanja. Ukoliko je dobijemo, uveren sam da osvajamo tutulu pred njihovim navijacima ( prognozirao sam 3:1 pre pocetka serije ).

• +1 2
Posted
1 hour ago, Dankan Ajdaho said:

Mi smo tim, oni su skup skupo plaćenih pojedinaca.

Vi ste kurac, samo smo mi veći kurac. 

Posted
48 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Dobra utakmica,  da nije bilo onog iritantnog šupka Pukla razlika bi bila i veća. Biće zajebana druga utakmica, mora odbrana biti još i bolja. Džoni dobar, svi dobri, čak i bez Kalininog kosgeterskog učinka zabili 90 poena, centri dobri.

I na 20 rqazlike ste pokradeni, kako vam jebeno ne dosadi više. 

• +1 2
Posted
1 minute ago, theanswer said:

Vi ste kurac, samo smo mi veći kurac. 

Veći, ali mlohav :cry:

Posted
12 minutes ago, theanswer said:

I na 20 rqazlike ste pokradeni, kako vam jebeno ne dosadi više. 

ne treba se cuditi. imaju trenera koji jedino funkcionise kod bokana i covica, najbolji igrac ladno potkuci protivnickog igraca i to u prvom poluvremenu, navijaci se najvise dive covicu i kalinicu rj najvise se dive njihovom nesojluku.

prava sredina za te glavice kupusa

• Tužno 1
Posted

Dobrodosli navijaci kk Ostoja, cestitke na dobroj igri

• Haha 8
Posted

Hajde, razlaz s topika ako ne znate da se ponasate. A ne znate, odavno je dokazano. Ovde pise fin svet.:happy:

• +1 1
Posted
13 minutes ago, bradilko said:

ne treba se cuditi. imaju trenera koji jedino funkcionise kod bokana i covica, najbolji igrac ladno potkuci protivnickog igraca i to u prvom poluvremenu, navijaci se najvise dive covicu i kalinicu rj najvise se dive njihovom nesojluku.

prava sredina za te glavice kupusa

Pa nismo došli ovde da se vređamo.

Posted

Crvena Zvezda ima boljeg trenera, tu je najveca razlika izmedju dve ekipe.

• +1 3
Posted
1 minute ago, Micko8 said:

Crvena Zvezda ima boljeg trenera, tu je najveca razlika izmedju dve ekipe.

Aman, ljudi, nemojte da se hvatate na padobrance. Doci ce, izduvati se i otici, kao i obicno.

Zvezda ima gomilu igraca koji su odigrali more ovakvih utakmica i u tim utakmicama imali tacno odredjenu ulogu koju i sada imaju da iznesu, to je najveca razlika. Pored domaceg terena, naravno.

• +1 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...