Dankan Ajdaho Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 21 minutes ago, assignment said: A ovo je bio podsetnik iz škole Duleta 20 minutes ago, John Coltrane said: Šta hoće ono govance?! Da se tuče kao? Standardni Edo Murić, bedan kao i uvek kad treba udariti s leđa. Kod Vujoševića Đenku, ni krivog ni dužnog, sada Kalinića.
Ratamahatta Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 3 minutes ago, Ted said: šta da rekonstruišete, ja imam utisak da većina ovog tima igra u klubu od osnivanja eventualno će da ode Holins i dođe neki Molins, ode Vajt dođe Blek Veliki je poduhvat osvojiti ista s centarskom linijom Kuzmic-Mitrovic-Cirbes i plejevima Volters-Ivanovic-Pefi Ovo je 5 godina mature nekad odlicnog tima 1
Ted Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 1 minute ago, Nikodije said: Stalno zaposleni, biće u klubu do penzije. biće u klubu dok ih neko ne oduva sa ABA trona ili nekog gubitka mesta u EL onda može rekonstrukcija
Nikodije Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 Just now, Plajvi said: Veliki je poduhvat osvojiti ista s centarskom linijom Kuzmic-Mitrovic-Cirbes i plejevima Volters-Ivanovic-Pefi Ovo je 5 godina mature nekad odlicnog tima Ajde sad kao da su Kuz i baba najgori centri u ligi. Kuz kad mu se igra, kao večeras, je i dalje top igrač.
Ted Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 realno, ovo vam fercera dok se ne pojavi ozbiljan konkurent u ABA u regionalnom takmičenju ste ili apsolutni ili realni favorit, u EL ionako nemate neke ambicije u smislu osvajanja, f4 i tako to. tako da, vrti se dok se vrti. kad prestane onda verovatno ide nešto drugo. 2
Ratamahatta Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 Glavni razlog zasto kapiram da cemo uzeti je to sto KKP ima Lesora i Aleksu. Oba tima su lose selektirana, a nas tim je trenutno tek tek malo levo od tankog borderlinea iskusan/mator, osecam da ce dogodine sve to da ode udesno. I Rid i Omic su bolji od ovih Dobric i Deda ce jos jedno 5 godina biti isti, Ivanovic ima muda samo kad je kotkuce, Lazarevic ce biti apgrejdovani Dangubic/Lazic, Laza sve sporiji i tromiji, Kalina, Volters i Holins kapiram mogu da nadju bolje sljake drugde, Mitrara max 10 minuta da igra, Pefi 5, cim predju tu minutazu krenu da prave sranja, Vajt se sjebao povredom i napravio je vise dece nego dobrih stvari tokom sezone Deluje tim iscedjeno, ne toliko energetski vec... potencijalno. Bolji ne moze biti Voleo bih da dogodine u EL igramo nesto sto nije Volters meni, ja tebi, ti Voltersu, Volters meni, ja preko ruke pa ako udje 3
Ian Mancunian Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 Realno su šanse u finalu 50:50. Zavisi opet od motivacije, da li KKCZ i dalje želi da dogodine igra Evroligu ilii smo se već smorili. Partizani sa druge strane bi nominalno trebali da su više naloženi, a opet nemam takav utisak. Pre sezone sam mislio da će u izravnom fajtu Obradović - Radonjić prvi odneti šnjur svaki put, zvog iskustva, znanja, euforije. A ispade kao da se i Žoc smorio posle par meseci ovde.
Mil@n Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 28 minutes ago, Nikodije said: Ajde sad kao da su Kuz i baba najgori centri u ligi. Kuz kad mu se igra, kao večeras, je i dalje top igrač. Iju Nikodije, nemoj zajebavati. Čovek je raspad raspada. nikad ni nije bio nešto posebno skilovan barem za ofanzivnu igru, a ovo što igra poslednjih par godina (posle udesa) je komedija. Meni stvarno nije jasno da pored FMP i naših mlađih kategorija mi nemamo zamene za njega, Lazića, Simonovića, pa i Mitrovića, to je sramota za klub.
Arthur Kirkland Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 35 minutes ago, Ted said: šta da rekonstruišete, ja imam utisak da većina ovog tima igra u klubu od osnivanja eventualno će da ode Holins i dođe neki Molins, ode Vajt dođe Blek Plus Cirbes i Simonovic, definicija odlicnog drzavnog posla Ovo veceras je bilo na momente fenomenalno i tecno, ali su zvezdini igraci u nekim serijama imali takvih WTF poteza da mi se kosa dizala. Lazarevic danas odigrao par puta dobru odbranu i uhvatio koji skok, mislio sam da ga je Radonja skroz zaboravio. Kao sto je izgleda Vajta, imao sam utisak da je povredjen pa da nije ulazio zbog toga do trece
Nikodije Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 1 minute ago, Mil@n said: Iju Nikodije, nemoj zajebavati. Čovek je raspad raspada. nikad ni nije bio nešto posebno skilovan barem za ofanzivnu igru, a ovo što igra poslednjih par godina (posle udesa) je komedija. Meni stvarno nije jasno da pored FMP i naših mlađih kategorija mi nemamo zamene za njega, Lazića, Simonovića, pa i Mitrovića, to je sramota za klub. Da, jako je lako naći dostojnu zamenu za Kuza, samo zažmuriš i jako poželiš i stvoriće se ispred tebe igrač od 215 koji zatvara sve kao Kuz samo 10 godina mlađi. 1
Joe D Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 (edited) dobar je bio kuz danas. svi su bili dobri osim plejmejkera. edit: i dobrica i dede Edited May 23, 2022 by Joe D
harper lee Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 Treba baciti sve na prve dve utakmice pred nasom publikom, ako dobijemo obe gotova je serija vec tada. 4 1
Recommended Posts