harper lee Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 33 minutes ago, bradilko said: kakav talenat za izvrtanje cinjenica. neka potekne ideja o spomeniku covicu sa ovog foruma. toliko hvale za njega nije izgovoreno ni iz usta sipkasa sa severa, zene mu vesne i sina filipa. Isplaci se ako ce ti biti lakse. Link to comment
Banjo Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 13 minutes ago, harper said: Drmali dve godine, opljackali klub i zbrisali. Ma ko je drmao dve godine i gde su drmali? Pazi Zezelj negde drmao. Peti esalon nekih politicara i smenjeni Vesara. To je Tegeltijina patka, da izjednaci politicku podrsku Zvezdi i Partizanu.. Kao, jeste u Partizan sipano sakom i kapom ali ste i vi imali Vesica i Zezelja. Link to comment
harper lee Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 24 minutes ago, Banjo said: Ma ko je drmao dve godine i gde su drmali? Pazi Zezelj negde drmao. Peti esalon nekih politicara i smenjeni Vesara. To je Tegeltijina patka, da izjednaci politicku podrsku Zvezdi i Partizanu.. Kao, jeste u Partizan sipano sakom i kapom ali ste i vi imali Vesica i Zezelja. Drmali su u Zvezdi i za to im treba jebati mater, umesto sto se Vesic dan-danas pojavljuje i siri na Zvezdinim utakmicama. Nikakva Tegeltijina lupetanja ne mogu da promene cinjenicu da su navijaci Zvezde prodate picke koje su i tada dozvoljavale da ti dripci iz tog tvog petog esalona opljackaju Zvezdu a sada im Vesic neometano dolazi i na stadion i u halu i ne dobija batine. Partizan je kriv za mnoge druge stvari u srpskoj kosarci ali za to sto smo, na primer, lagali rukovodstvo Zagreba da smo zaboravili bandaze u hotelu pa ako imaju da nam pozajme, jer klub nije imao ni za takve stvari, adresa za krivicu je na toj upravi Zvezde a ne na komsijama. To sto bismo mi sad sve da svalimo na Partizan, i sto jeste i sto nije, je samo nas problem. Link to comment
harper lee Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Uzgred, ti likovi mozda jesu nebitni ali njih je Djindjic licno poslao da srede situaciju u klubu. Oni su umesto toga sredili svoje finansije a klub odveli u propast. Link to comment
bradilko Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 56 minutes ago, harper said: Isplaci se ako ce ti biti lakse. nemam ja sto plakati posebno oko zvezde. kako ti kazes pisali smo po tom klubu otkad znam za sebe a pamtim jos od kice i praje pa ti vidi koji je to period. imali ste par bukvalno momenata kad ste bili bolji od nas i to kad su nama odlazili najbolji igraci i ovo u samo za vas zlatno periklovo doba vucica, sline, vulvina i slicnih. ali ovi hvalospevi covicu pa to je blam najveci 2 1 Link to comment
Banjo Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 12 minutes ago, bradilko said: nemam ja sto plakati posebno oko zvezde. kako ti kazes pisali smo po tom klubu otkad znam za sebe a pamtim jos od kice i praje pa ti vidi koji je to period. imali ste par bukvalno momenata kad ste bili bolji od nas i to kad su nama odlazili najbolji igraci i ovo u samo za vas zlatno periklovo doba vucica, sline, vulvina i slicnih. ali ovi hvalospevi covicu pa to je blam najveci Ne mlati.. Kog si ti Kicu i Praju gledao, tako ti mladosti i veselja Zbog ovakvih ne mogu iscekati da pocne sezona. Pa kad krene kuknjava na KZS, nismo vise prijatelji.. Mika nece da doda Ziki a Pera ne govori sa Zikom Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 1 hour ago, Milošica said: Prestanite više klinci. zašto? ovih nekoliko strana je epsko štivo, sa sve flejmovanjem forumskog moderatora 6 1 Link to comment
samo_opusteno Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Pa dobro ako je gledao Kicu i Praju nije ni čudo sto je ispao ovakav jer je gledao i pisanje Zvezde po Partizanu u 5 puta bitnijem sportu. Link to comment
copkillah Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Ne znam za vas, ali mene to divljenje Čoviću iznenađuje koliko me iznenađuje recimo i Vulinovo divljenje Vučiću 2 1 Link to comment
bradilko Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 5 minutes ago, Banjo said: Ne mlati.. Kog si ti Kicu i Praju gledao, tako ti mladosti i veselja Zbog ovakvih ne mogu iscekati da pocne sezona. Pa kad krene kuknjava na KZS, nismo vise prijatelji.. Mika nece da doda Ziki a Pera ne govori sa Zikom pa naravno da sam gledao i cak ga licno upoznao kao klinac u to vreme. Link to comment
bradilko Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 1 minute ago, copkillah said: Ne znam za vas, ali mene to divljenje Čoviću iznenađuje koliko me iznenađuje recimo i Vulinovo divljenje Vučiću mene ovo forumsko divljenje covicu posle svega uopste ne iznenadjuje. odavno su se sami razotkrili isti ovi koji mu pisu ode Link to comment
armor Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Tudje govno smrdi, svoje mirise. Stara narodna mudrost 1 Link to comment
Banjo Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 9 minutes ago, bradilko said: pa naravno da sam gledao i cak ga licno upoznao kao klinac u to vreme. Da ti nisam video slike dole na forumu pa i da mi pricas.. Ti si tek malo stariji od mene.. Sta, cale te vodio u BG na kosarku? Nije to ni vazno dal si ih gledao ili nisi.. Vazno je da imamo 21 titulu u nacionalnom prvenstvu i da ce ove sezone stvari konacno doci na svoje mesto. Ni kup necete videti dok je nama Radonje. Ni kupic, sto kaze Murinjo 1 3 1 Link to comment
Hamlet Strašni Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 Molim vas sve da prestanete odmah. 2 1 Link to comment
Dankan Ajdaho Posted August 29, 2021 Share Posted August 29, 2021 5 hours ago, J.R. Cash said: Klubu u cijoj upravi su drmali DS jurisnici Zika Pauk, Zezelj i Vesic pa onda DSS menadzercici braca Petrovic nije bilo dozvoljeno da ima drzavnog sponzora? Sounds legit. 4 hours ago, harper said: Uzgred, ti likovi mozda jesu nebitni ali njih je Djindjic licno poslao da srede situaciju u klubu. Oni su umesto toga sredili svoje finansije a klub odveli u propast. Ovi navedeni i raznorazni Drakulići i ini su drmali utoliko što su sve državne pare preusmeravali u svoje odnosno druge privatne džepove. To je glavni razlog zbog kojeg prilikom UPPR nije bilo puno kmečanja, najviše oštećeni su se uglavnom i najviše nakrali. 3 Link to comment
Recommended Posts