elementary Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Ima samo jedna velika razlika . Armani je za klasu bolja ekipa od ovih pacera, igraju odličnu odbranu i nama je na ovaj kljakav napad ogroman problem kada ekipa igra odličnu odbranu,tek se tad pogubimo.Još ovima trener ova ćelava prevara Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
assignment Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 I sada neka mi neko stručniji od mene kako objasniti 1/4 pre dva dana i ovu sada, isti igrači... Nece biti samo do protivnika...
renne Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 1 minute ago, assignment said: I sada neka mi neko stručniji od mene kako objasniti 1/4 pre dva dana i ovu sada, isti igrači... Nece biti samo do protivnika... pa bili mahmurni 2 1
elementary Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 To je ono što najviše nervira, odigramo dobro jednu utakmicu pobedimo ,zatim odigrano još dve dobro i sami sebe pobedimo,kao protiv Efesa i Zenita i sve u krug. Epilog je ovaj skor i mesto na tabeli. Kući smo izgubili gomilu utakmica .Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 1
Heaviside Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Ne mogu da gledam, kako je dočekan Obradović?
assignment Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 (edited) Dabome, e ovo je već klasika, povedeš 20 razlike, i za tri minuta je samo 8 Samo nestanu, kao kada ugasiš Playstation... Edited February 3, 2022 by assignment
elementary Posted February 3, 2022 Posted February 3, 2022 Znači sve ide svojim tokom,uplašio sam se da smo se promenili malo . Znači biće produžetaka i poraza verovatno?Sent from my YAL-L21 using Tapatalk 2
Recommended Posts