Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22

Featured Replies

Šta uradi crni Džoni

• Replies 9.3k
  • Views 468.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja cu, umesto da prokomentarisem utakmicu koju smo ocekivano izgubili zbog nedostatka zdravog Vajta i centra kojeg cekamo od pocetka sezone pa nas je sjebao match-up visokih igraca kad god je Kuzmic i

• James Marshall
    James Marshall

koji smo mi specijalci generalno, zlatno doba, dva kluba nikad jača, s jedne strane Radonjić, najuspješniji trener u posljednjih 50 godina KK CZ, sa druge fakin Obradović, najveća legenda evrokošarke,

• respekt za igrace obe ekipe, zasluzili su mnogo bolje od ovoga

Posted Images

I naravno 0:11

Šta mi radimo jebo te

Izem to košarkaša. Markoviću sam na šutu i ne sme da šutne.

Bio je faul na Vajtu.

Sve moze, ali ne da igras evroligu sa jednim plejem. Cak i centar nije toliki problem.

Jebeni Stefan Pefi Markovic, najlegendarnija doselekcija ikada. 

Tri puta koš i faul

Koliko je Lazarevic bolji i korisniji od Lazica. Plus moze i na 4 gde smo mnogo tanki.

Super je bilo ono Lazarevićevo podvlačenje pod koš.

I Dobrićeva asistencija posle Vajtu.

10 minutes ago, salerokada said:

Bio je faul na Vajtu.

To ne sude, a onda ono slukasu sude kos i faul. Smesno.

Odvratni su grci

Same old, same old. Nasa dva elitna pojacanja Markovic i Cirbes su se pokazala u najboljem svetlu. Jos je i Kalinic upao u full retard mod, ne zna se da li je gori u napadu ili u odbrani.

Ako hocemo da pobedimo, Volters, Kalinic i Vajt bi morali da igraju bar po 15 minuta u drugom poluvremenu.

Veliki problem na 1 kad izađe Walters, to je evidentno već sad, tako da bolje da poganjaju nekog keca nego centra. Lazarević opet solidan.

Crni Harpere, pa gde na Kalinica, zar ne znas da je on najbolji, iako nas zesce usereva zadnje 3-4 utakmice. Ukljucivsi i nejakog Nikolicu.

I opet, egal, pa ce da nss zgaze u 3-oj cetvrtini, mi cemo kao nesto da se primaknemo i da izgubimo na kraju sa casnih 3-4 razlike

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout