levi Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 što se tiče trenera Krke odluka da brani poslednji napad protiv ekipe koja ne može vola da ubode je logična, ne može mnogo bolju situaciju da dobije nego da Zvezda mora da se vadi šutem za 3. ali ovaj pritisak na kriterijum suđenja na sekund do kraja je krajnje diskutabilan nego, koliki je +/- Radonjića i Boškovića? koliko je bilo kad je Radonja isključen
BarryWhite Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 Sve se preokrenulo kad je Marcus Williams na twitter-u napisao wtf na objavu KKCZ naloga da je rezultat 59-42 5
Joe D Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 1 minute ago, BarryWhite said: Sve se preokrenulo kad je Marcus Williams na twitter-u napisao wtf na objavu KKCZ naloga da je rezultat 59-42 https://www.aba-liga.com/match/145/14/1/Boxscore/q1/1/home/krka-crvena-zvezda-mts/
*edited by mod Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 1 hour ago, renne said: Od koga to partizan u ovoj ligi može da izgubi? osim od CZ eventualno? Kao domaćini svakako ne mogu ni to Može od Cedevita Olimpije. 6
Heaviside Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 Jel zna neko zašto Dobrić nije bio u timu? Vajtova pauza mi postaje sumnjiva da je zbog faking upale mišića. U četvrtak jedini nije bio u hali. 1
FPLS Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 Dobric ima visoku temperaturu, ni protiv Olimpijakosa se nije dobro osecao, ali je uzeo desetak minuta. Nadam se da nije korona. Ni meni nije bas najjasnije sta se desava s Vajtom, ali bio je u hali u cetvrtak.
Heaviside Posted December 11, 2021 Posted December 11, 2021 Ja baš pokušao da ga vidim, sedeo sam u loži iza klupe i nisam ga video među pored Uskokovića, Lazarevića i onog momka sa dužom kosom, zaboravih mu ime. Verujem ti naravno da je bio tamo.
adasevic Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 Dobric je izvrnuo zglob protiv olimpijakosa, nije ni putovao za slo. Holins je pre olija imao trmperaturu a ne kobra. Momak sa kosicom je popovic...
FPLS Posted December 12, 2021 Posted December 12, 2021 @Heaviside Ni ja ga nisam detektovao tokom meca, tek sam ga na kraju video u plavoj trenerci kako pozdravlja publiku. @adasevic Kuzmic je izvrnuo zglob, pa nije igrao danas, kod Dobrica je temperatura... Zvanicni sajt: Quote Pred ovaj meč trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić ima dosta problema jer osim Erona Vajta, rovitog Ostina Holinsa, pod velikim znakom pitanja je i nastup Ognjena Dobrića koji je nakon utakmice sa Olimpijakosom dobio temperaturu: 1
Popular Post Zli Gli Posted December 12, 2021 Popular Post Posted December 12, 2021 Koliko patnje... [emoji38]ol:Videh negde komentar:Mali poraz za Krku ali veliki za PartizanSent from my M2012K11G using Tapatalk 6 4
BarryWhite Posted December 13, 2021 Posted December 13, 2021 Obradović ako potpiše za Monako taman će da rastereti budžet za ovu sezonu pa možemo da dovedemo centra 😁. 2
Recommended Posts