Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2021/22

Featured Replies

Just now, renne said:
4 minutes ago, lord_s said:

Dobro.

Ako cemo 'traziti igle' - sudjen faul u napadu Macuri valjda, pipnuo covek nije Davidovca, 2 penala pospremljena
Na drugoj strani odbija se covek (Davidovac) ni od koga, nema snage da skoci - okarakterisano kao faul za 2 penala

Ali dobro, nije mi cilj da se natezem, zaista, vi ovakvu krku u 9.5/10 susreta u leon stukelju morate dobiti.
Samo da ne zatvaramo oci da su vas ovaj put malcice pogurali

Faul u napadu davidovca, nepriznat koš i dve tehničke Radonjića, za 3.sekunde

Pa to je vec receno.

• Replies 9.3k
  • Views 495.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja cu, umesto da prokomentarisem utakmicu koju smo ocekivano izgubili zbog nedostatka zdravog Vajta i centra kojeg cekamo od pocetka sezone pa nas je sjebao match-up visokih igraca kad god je Kuzmic i

• James Marshall
    James Marshall

koji smo mi specijalci generalno, zlatno doba, dva kluba nikad jača, s jedne strane Radonjić, najuspješniji trener u posljednjih 50 godina KK CZ, sa druge fakin Obradović, najveća legenda evrokošarke,

• respekt za igrace obe ekipe, zasluzili su mnogo bolje od ovoga

Posted Images

2 minutes ago, Nikodije said:

Budi ljubazan nemoj da mi objašnjavaš nekakvim pravilima nešto što se desilo prvi put u istoriji košarke. 

:D Jah, E ovo je lol. :thumbup:

kojote, mogao bi nekada napisati neki post, a ne samo kao pička da deliš minuse

6 minutes ago, lord_s said:

Pa to je vec receno.

gde sti to rekao?

• Author
1 minute ago, renne said:

gde sti to rekao?

ja sam to pomenuo

@J.R. Cash i ti bi mogao da prestaneš da čupaš minuse, bez da nešto pametno kažeš

jebena sekta

3 minutes ago, renne said:

kojote, mogao bi nekada napisati neki post, a ne samo kao pička da deliš minuse

:lolol:

mogao bi da prestanes da se svadjas sa lajkovima i dislajkovima? 

a da ne bude da ti samo odgovaram nego da napisem nesto, zvezda ima 10-1 i ako pobedi sledece kolo imace 11-1.

Na tt nema nikakvih minusa :)

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

38 minutes ago, renne said:
39 minutes ago, elementary said:
Ma generalno nebitna utakmica,biće tu još poraza,daj da uhvatimo momentum u El i tu vežemo par pobeda.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Kako nebitna kad Željkovi neće izgubiti više ni jednu do kraja

2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:

:lolol:

mogao bi da prestanes da se svadjas sa lajkovima i dislajkovima? 

a da ne bude da ti samo odgovaram nego da napisem nesto, zvezda ima 10-1 i ako pobedi sledece kolo imace 11-1.

a šta sam ja ovde netačno rekao?

znam da ti je željko i ćale i keva, ali šta sam ja ovde netačno rekao?

Od koga to partizan u ovoj ligi može da izgubi?

osim od CZ eventualno? Kao domaćini svakako ne mogu ni to

19 minutes ago, Nikodije said:

Budi ljubazan nemoj da mi objašnjavaš nekakvim pravilima nešto što se desilo prvi put u istoriji košarke. 

Ovde je sudiji bilo mnogo lakše da ne dosudi tehničku jer bi Zvezda, uzevši u obzir foul trouble Krke i mentalni potop zbog ispuštene pobede, bila više nego ubedljiva u produžetku. Ovako će da se priča o njemu kako je odlučio utakmicu, a on to sigurno ne želi. Prosto postoje neke stvari preko kojih sudija ne može da pređe ako želi da bude ozbiljno shvaćen i da nastavi da se bavi svojim poslom. Moguće i da je bila neka vulgarna psovka, ti to ne možeš da znaš. 

Koliko patnje... :lolol:

Ovde je sudiji bilo mnogo lakše da ne dosudi tehničku jer bi Zvezda, uzevši u obzir foul trouble Krke i mentalni potop zbog ispuštene pobede, bila više nego ubedljiva u produžetku. Ovako će da se priča o njemu kako je odlučio utakmicu, a on to sigurno ne želi. Prosto postoje neke stvari preko kojih sudija ne može da pređe ako želi da bude ozbiljno shvaćen i da nastavi da se bavi svojim poslom. Moguće i da je bila neka vulgarna psovka, ti to ne možeš da znaš. 
A i stara sudijska izreka kaže da se produžeci ne plaćaju. :D

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

39 minutes ago, lord_s said:

Skandal je par izmisljenih faulova pod oba kosa nad Davidovcem, faul u napadu Stipcevica nad Lazicem na urucenju i jos par situacija koje sam vec i zaboravio, ali dobro. Da ne bacamo senku na junacki povratak i zasluzenu pobedu.

Na oko 3 minuta do kraja Gibsu je suđen faul nad  Davidovcem, videlo se na usporenom snimku da ga je vukao rukama pre skoka. Lazićevo postavljanja je bilo na vreme i po meni je bio faul u napadu. Po meni onaj faul u napadu kad se Marković postavio je više diskutabilan. Videlo se isto na usporenomo da je Marković napravio korak više napred kako bi se postavio za faul u napadu.

• Author
3 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Moguće i da je bila neka vulgarna psovka, ti to ne možeš da znaš. 

moguce i to. kao sto je bila socna psovka radonjicu za drugu tehnicku.

Inače na ovom meču su više doprineli ovakvoj utakmici igrači i treneri obe ekipe nego sudije. Prvo Zvezdini igrači i Radonjić iz frustracije što su igrali očajne 3 četvrtine a onda i Krka kad su počeli da gube razliku i kad im je ponestajalo energije jer su glavni igrači igrali na kraju po 30+ minuta.

Edited by BarryWhite

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.