Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2021/22

Featured Replies

Just now, Plajvi said:

Pricao sam jos letos da nece KKP uzeti nista ove godine, eventualno kup, ima tu jos mnogo mleka da se pije. 

Ali biće "doselekcije", mnogo žestokih jutarnjih treninga kao i opstenja sa ženskom familijom svih igrača, tako da ne treba žuriti sa takvim ocjenama.

• Replies 9.3k
  • Views 495.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja cu, umesto da prokomentarisem utakmicu koju smo ocekivano izgubili zbog nedostatka zdravog Vajta i centra kojeg cekamo od pocetka sezone pa nas je sjebao match-up visokih igraca kad god je Kuzmic i

• James Marshall
    James Marshall

koji smo mi specijalci generalno, zlatno doba, dva kluba nikad jača, s jedne strane Radonjić, najuspješniji trener u posljednjih 50 godina KK CZ, sa druge fakin Obradović, najveća legenda evrokošarke,

• respekt za igrace obe ekipe, zasluzili su mnogo bolje od ovoga

Posted Images

2 minutes ago, elementary said:

Ovo kao kada smo se mi ložili dok su oni igrali El a mi bili ubeđeni da smo duplo bolji. Fali nam konstantan šut i bolja organizacija napada da imamo što manje padova .

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Tvrđi smo mnogo, nisu znali šta ih je snašlo, prosto nisu osetili do sada ništa blizu ovakve odbrane i skoka u napadu. Možda smo i najtvrđa ekipa u evropi.

Edited by Heaviside

19 minutes ago, red star forever said:

Ali biće "doselekcije", mnogo žestokih jutarnjih treninga kao i opstenja sa ženskom familijom svih igrača, tako da ne treba žuriti sa takvim ocjenama.

Jos + kad ih sastavi kovid, umor, povrede i jos 20-ak Evrokup tekmi i konkurenti u ABA, ne moze Radonja da izgubi ovu sezonu. 

23 minutes ago, Plajvi said:

Pricao sam jos letos da nece KKP uzeti nista ove godine, eventualno kup, ima tu jos mnogo mleka da se pije. 

Ovo  im je godina ljubavi :D/

Gde nece jos ce oni igraca da dovedu.Makar im novci ne predstavljaju problem

Bravo momci, sjajna pobeda, i jako bitna sa psihološkog aspekta da se i pored upucanih para i Robije i dalje zna ko kosi a ko vodu nosi™...

Nemojmo ih sprdati, već budimo dostojanstveni u pobedi kao npr kolega April u porazu :thumbsup:

Biće još dosta peglanja sa gruberima... 

Just now, Redoran said:

Kako pomoćnici predivno ne vide ništa na njihovoj polovini. Ni nabadanja u facu, ni kornere, ni bilo šta...

Fulao si topik, opet :D

Latentno mi se ostaje ovde :evilsmile:

dokle to kukanje na sudije

1 minute ago, garmonbozia said:

@Redoran malo si zalutao 😀

Nije,stvarno se svi pitamo kako sudija nije video prst u oku Mitrovica :D

Inače, kad smo kod kukanja...došli su na -5 tako što je Koprivica sapleo Holinsa. Nije suđen ni običan faul a bio je nesportski...oni su dali tri poena i prišli na -5.

Drugi momentum je Mur kome ne sude duplu a on daje tri poena (tu su prišli ja mislim na -15... Jedino Smajli to je odigrao za aplauz kod njih, Ledej nestao nakon treće lične a Pantera smo uhapsili.

15 minutes ago, Блок_64 said:

Nije,stvarno se svi pitamo kako sudija nije video prst u oku Mitrovica :D

realno

• Popular Post

Metaloplastika :wub:

Da je Sakota/Tomic/Obrad/Olimpije bilo bi natezanja vec i ove sezone, ovako ce biti autopilot, 

• Author
10 hours ago, pantelia said:

Metaloplastika :wub:

dobro je dok nije lovcen sa cetinja :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.