red star forever Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Just now, Plajvi said: Pricao sam jos letos da nece KKP uzeti nista ove godine, eventualno kup, ima tu jos mnogo mleka da se pije. Ali biće "doselekcije", mnogo žestokih jutarnjih treninga kao i opstenja sa ženskom familijom svih igrača, tako da ne treba žuriti sa takvim ocjenama. 1
Heaviside Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 (edited) 2 minutes ago, elementary said: Ovo kao kada smo se mi ložili dok su oni igrali El a mi bili ubeđeni da smo duplo bolji. Fali nam konstantan šut i bolja organizacija napada da imamo što manje padova . Sent from my YAL-L21 using Tapatalk Tvrđi smo mnogo, nisu znali šta ih je snašlo, prosto nisu osetili do sada ništa blizu ovakve odbrane i skoka u napadu. Možda smo i najtvrđa ekipa u evropi. Edited November 14, 2021 by Heaviside 1
Ratamahatta Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 19 minutes ago, red star forever said: Ali biće "doselekcije", mnogo žestokih jutarnjih treninga kao i opstenja sa ženskom familijom svih igrača, tako da ne treba žuriti sa takvim ocjenama. Jos + kad ih sastavi kovid, umor, povrede i jos 20-ak Evrokup tekmi i konkurenti u ABA, ne moze Radonja da izgubi ovu sezonu.
Блок_64 Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 23 minutes ago, Plajvi said: Pricao sam jos letos da nece KKP uzeti nista ove godine, eventualno kup, ima tu jos mnogo mleka da se pije. Ovo im je godina ljubavi / Gde nece jos ce oni igraca da dovedu.Makar im novci ne predstavljaju problem
Mil@n Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Bravo momci, sjajna pobeda, i jako bitna sa psihološkog aspekta da se i pored upucanih para i Robije i dalje zna ko kosi a ko vodu nosi™... Nemojmo ih sprdati, već budimo dostojanstveni u pobedi kao npr kolega April u porazu Biće još dosta peglanja sa gruberima... 3
MiddleClass Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Just now, Redoran said: Kako pomoćnici predivno ne vide ništa na njihovoj polovini. Ni nabadanja u facu, ni kornere, ni bilo šta... Fulao si topik, opet
Блок_64 Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 1 minute ago, garmonbozia said: @Redoran malo si zalutao 😀 Nije,stvarno se svi pitamo kako sudija nije video prst u oku Mitrovica 1
simple red white Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 Inače, kad smo kod kukanja...došli su na -5 tako što je Koprivica sapleo Holinsa. Nije suđen ni običan faul a bio je nesportski...oni su dali tri poena i prišli na -5. Drugi momentum je Mur kome ne sude duplu a on daje tri poena (tu su prišli ja mislim na -15... Jedino Smajli to je odigrao za aplauz kod njih, Ledej nestao nakon treće lične a Pantera smo uhapsili. 1
renne Posted November 14, 2021 Posted November 14, 2021 15 minutes ago, Блок_64 said: Nije,stvarno se svi pitamo kako sudija nije video prst u oku Mitrovica realno
Popular Post pantelia Posted November 14, 2021 Popular Post Posted November 14, 2021 Metaloplastika 6 2 2
Ratamahatta Posted November 15, 2021 Posted November 15, 2021 Da je Sakota/Tomic/Obrad/Olimpije bilo bi natezanja vec i ove sezone, ovako ce biti autopilot,
Ros Posted November 15, 2021 Author Posted November 15, 2021 10 hours ago, pantelia said: Metaloplastika dobro je dok nije lovcen sa cetinja
Recommended Posts