Dankan Ajdaho Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 2 hours ago, Marvin (Paranoid Android) said: Odgledao sam ponovo danas finale, s pola oka naravno i sa pulsom ispod 80, da ne upotrebljavam reč "prekretnica" jer meč je verovatno bio odlučen već u trećem kad je Novak vodio i nije ispuštao, ali ovaj poen na 15-30 i 2-3 je em neverovatan, em je sigurno slomio Italijana, a Novaku dao injekciju adrenalina Ovako odigrati na pritisak jebote, jer ako se poen izgubi to je 15-40 i već praktično brejk i 2-4 u trećem setu, na vidiku bi bio peti. Ovako, slomio je i publiku koja je konačno krenula da ustaje i urla, i to je bilo to. Nakon ovoga, Beretini nije više osvojio ni gem. Danas je neko od penzionisanih velikih igrača (ne mogu da se setim ko) pomenuo ovaj poen i rekoa da, citiram "Ne postoji igrač sem Đokovića koji bi dobio ovaj poen.".
Jumanji Posted July 12, 2021 Posted July 12, 2021 Danas je neko od penzionisanih velikih igrača (ne mogu da se setim ko) pomenuo ovaj poen i rekoa da, citiram "Ne postoji igrač sem Đokovića koji bi dobio ovaj poen.".https://parapsihopatologija.com/forums/index.php?/topic/14346-Novak-Djokovic&do=findComment&comment=5104605Ne znam sto ovi linkovi ne rade kada se kopira link posta 1
onamonamo Posted July 13, 2021 Posted July 13, 2021 dobih danas pesmu: Spoiler - NOVAKU ĐOKOVIĆU - CARU ŠAMPIONA Noć nad Crnom Gorom pada I vjetrova stoji huka A ja željan epske pjesme Skidoh gusle s' čiviluka I dok sjever oštri , lišće Sa bukovih kida grana Uz jek njihov pozdraviću Jednog srpskog velikana Pozdraviću sportskog diva I narodnog dobrotvora Čije ime već odavno Kite vjenci od lovora U zemanu kad je djavo Na nas baco anateme On je srpski rod branio Bez bojazni i dileme U rukama njegovijem U vrijeme teških kriza Trobojka se srpska vila Od Melburna do Pariza Od Londona do Tokija Od Njujoka do Šangaja Čitav svijet klanjao se Velicini srpskog zmaja Kad dušmani bacahu nas U zemaljski mulj i blato Djoković je Novak sijo Srpskom rodu , kano zlato I pobjede sjajne nižuć' Širom svjeta i planete S' ponosom je isticao Da je srpskog roda djete U Londonu , dje tribine Ko' košnica bjehu pune Pred slavom su tvojom Nole Blijedjele carske krune Za sportistu najboljeg si Poglašavan na planeti Bog neka ti sreću dadne Nek te čuva Sava Sveti Nek te čuva Sveti Sava I ostali srpski sveci Ti si ponos srpskog roda Ti si uzor srpskoj djeci Zato nemoj posustati U pobjede idi nove Podstrek nek ti budu brate Rime , epske pjesme ove I u ovom strasnom vaktu Kad sve strepi od " Кorone " Ti si svoju velicinu Pokazao šampione Ко' i mnogo puta prije Ti žalio nisi pare No' si poslo lijekove Za nemoćne i za stare Ganula te brate muka Nemoćnijeh bolesnika Zbog toga ti noćas pišem Ovu pjesmu iz Šavnika Da sa njome tvom imenu Spletem vječne oreole Šampiona mnogo ima Al samo je jedan " Nole " Da se pitam dao bih ti Obilića orden zlatan Ti si srpska veličina Ti si brate unikatan Тi si vitez našeg roda Ti si pravi humanista Tvoje ime ko' zvijezda Na srpskome nebu blista Sve će ovo jednom proći Zamjeniće sunce tmninu A rod srpski slaviće te Kano epsku veličinu Humanosti tvojoj danas Običan se narod klanja Poštuje te sva Srbija Od Horgoša pa do Vranja Milioni Srba danas Za zdravlje se tvoje mole I u sportu i ljudskosti Broj si 1 , brate Nole Durmitor te gordi slavi Vojnik Lovćen i Golija Ti si Luča sjajnog sunca Što nad Crnom Gorom sija! Zlatibor ti gromko kliče Fruška Gora i Avala Sva Srbija Đokoviću Od srca ti zbori "HVALA" Nad Krajinom sa Kozare Ime tvoje nebo para Herceg zemlja pozdravlja te Sa visokog Leotara! A s Kosova ponosito Dečanska se čuju zvona Svo te srpstvo danas slavi Care svijeh šampiona...! Slavko Perosevic!! i resih da napravim svoju: (ekskluzivno za PPP) Spoiler A da dodam i ja , Jos pokoju rec, Obradovo si mi majku, Sto dobije mec I kada se pitaju, Kak pogodi sridu, Pojma oni nemaju, Za bh piramidu Ni rodzer ni rafa, Jos ne znaju sve, Kljuc tvojega uspeha, JA SAM JACI BRE!!! Dok su mucni vaspovci, Sa rukama jeli, Ti viljuskom boc, Pa forhend po zdeli Da na megdan izadje, Cuveni cak noris, Ne bi njemu pomogao, Cak ni beker boris Koliko je jada, U londonu gradu, Pustili bi trboseka, Da trofej ukradu I kao da sve to, Njima nije dosta, Moras da ih poducis, Sa londonskog mosta Malo sranja i pisanja, I naravno povracanja, Posle toga lezi, Sve je vec u temzi Sa princezom druga prica, Red parade i red kica, Uz pravilno rukovanje, Dinastija djokovica Sent from Yahoo Mail on Android
Redoran Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 On 12.7.2021. at 20:17, Marvin (Paranoid Android) said: Odgledao sam ponovo danas finale, s pola oka naravno i sa pulsom ispod 80, da ne upotrebljavam reč "prekretnica" jer meč je verovatno bio odlučen već u trećem kad je Novak vodio i nije ispuštao, ali ovaj poen na 15-30 i 2-3 je em neverovatan, em je sigurno slomio Italijana, a Novaku dao injekciju adrenalina Ovako odigrati na pritisak jebote, jer ako se poen izgubi to je 15-40 i već praktično brejk i 2-4 u trećem setu, na vidiku bi bio peti. Ovako, slomio je i publiku koja je konačno krenula da ustaje i urla, i to je bilo to. Nakon ovoga, Beretini nije više osvojio ni gem. Evo ga četvrti dan kako gledam taj poen iznova. Dnevna doza negde između 10 i 20. Što više gledam, to mi se više dojmi ono što se desilo posle poena tj. onaj Đovakov gest rukom za ceo stadion: "Ajd' sad svi lepo da ustanete i da malo aplaudirate, ajmo, ajmo..." i onda savršen kadar na ono dvoje manje-više tipičnih predstavnika te publike koji egzaltirano aplaudiraju sa rukama iznad glave. Beretinijev unesrećen ali iskren osmeh dok se vraća na osnovnu liniju je takođe jedan od faktora koji čine ovaj poen antologijskim. 4
Lancia Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 Uzasni su modovi, nisi valjda delio celiju sa Koreancima ¿ 1
Mil@n Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 37 minutes ago, harper said: Razvalili Koreanci jebote! 1
Max Morlock Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 Uzasni su modovi, nisi valjda delio celiju sa Koreancima ¿U turskom zatvoru Korejanci su premija Sent.
Amos Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 11 hours ago, harper said: Ako ne budem pisao vise znaci da sam se udavio od smeha. +pokidali! 1
Recommended Posts