Jump to content

WB21 za GS20 - Green Milestone

Featured Replies

On 12. 7. 2021. at 20:17, Marvin (Paranoid Android) said:

Odgledao sam ponovo danas finale, s pola oka naravno i sa pulsom ispod 80, da ne upotrebljavam reč "prekretnica" jer meč je verovatno bio odlučen već u trećem kad je Novak vodio i nije ispuštao, ali ovaj poen na 15-30 i 2-3 je em neverovatan, em je sigurno slomio Italijana, a Novaku dao injekciju adrenalina

Ovako odigrati na pritisak jebote, jer ako se poen izgubi to je 15-40 i već praktično brejk i 2-4 u trećem setu, na vidiku bi bio peti. Ovako, slomio je i publiku koja je konačno krenula da ustaje i urla, i to je bilo to. Nakon ovoga, Beretini nije više osvojio ni gem.

Danas je neko od penzionisanih velikih igrača (ne mogu da se setim ko) pomenuo ovaj poen i rekoa da, citiram "Ne postoji igrač sem Đokovića koji bi dobio ovaj poen.".

• Replies 1.4k
  • Views 84.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Wish&Go analiza W

dobih danas pesmu:

Reveal hidden contents

i resih da napravim svoju: (ekskluzivno za PPP)

Reveal hidden contents

Kako jetra, KNKI? :D

oporavlja se aktivno

On 12. 7. 2021. at 20:17, Marvin (Paranoid Android) said:

Odgledao sam ponovo danas finale, s pola oka naravno i sa pulsom ispod 80, da ne upotrebljavam reč "prekretnica" jer meč je verovatno bio odlučen već u trećem kad je Novak vodio i nije ispuštao, ali ovaj poen na 15-30 i 2-3 je em neverovatan, em je sigurno slomio Italijana, a Novaku dao injekciju adrenalina

Ovako odigrati na pritisak jebote, jer ako se poen izgubi to je 15-40 i već praktično brejk i 2-4 u trećem setu, na vidiku bi bio peti. Ovako, slomio je i publiku koja je konačno krenula da ustaje i urla, i to je bilo to. Nakon ovoga, Beretini nije više osvojio ni gem.

Evo ga četvrti dan kako gledam taj poen iznova. Dnevna doza negde između 10 i 20.

Što više gledam, to mi se više dojmi ono što se desilo posle poena tj. onaj Đovakov gest rukom za ceo stadion: "Ajd' sad svi lepo da ustanete i da malo aplaudirate, ajmo, ajmo..." i onda savršen kadar na ono dvoje manje-više tipičnih predstavnika te publike koji egzaltirano aplaudiraju sa rukama iznad glave.

Beretinijev unesrećen ali iskren osmeh dok se vraća na osnovnu liniju je takođe jedan od faktora koji čine ovaj poen antologijskim.

• Popular Post

20 and counting.

freedom GIF

On 15. 7. 2021. at 22:06, Kenji said:

freedom GIF

Uzasni su modovi, nisi valjda delio celiju sa Koreancima :sad:¿

On 15. 7. 2021. at 22:22, harper said:

Razvalili Koreanci jebote!

On 15. 7. 2021. at 22:25, Lancia said:
Uzasni su modovi, nisi valjda delio celiju sa Koreancima :sad:¿

U turskom zatvoru Korejanci su premija :fantom:

Sent.

Novak Djokovic best shots of Wimbledon 2021

On 15. 7. 2021. at 22:22, harper said:

Ako ne budem pisao vise znaci da sam se udavio od smeha.

+pokidali!