mlatko Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Igrač u GS finalu je već istorijski uspeh za italijane a set protiv Noleta je premija za Beretinija. Ako izvuče gejm sad (na) konj(u) je.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Milošica Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Višku se digne uvek kada kaže da podatak za sujeverne ostavlja za kraj. 2
čekmeže Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 (edited) 18 minutes ago, Fakundo Sava said: Sačuvao bi snagu za svoj servis To radi većina tenisera Imao je set loptu u tom gemu. Valjda je cilj da uzmeš gem. Meni više izgleda da su svi generali posle bitke. Šta sad treba da radi kad ima dva brejka prednosti? Da ne vraća Beretiniju servise do kraja seta i oslanja se samo na svoj servis? Edited July 11, 2021 by čekmeže
ducca Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Višković bez osnovnog znanja o tehnikama baksuziranja. Nisi izbaksuzirao nekoga ako unapred najaviš da planiraš da ga izbaksuziraš sa nekim podatkom. 3
autsajder Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Profesorski gem za 5 🙂 Njega jednostavno inspirišu gubitničke rezultatske pozicije u prvim setovima
Jumanji Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Uli, fizio i Eduardo egent, ne znam ko je gde tacno. Uli je sedeo uvek levo od Gorana.Da, Uli sada sam videla.I jos jedna ispravka, Eduardo je uvek obucen kao da je jesen napolju, tako da nije on mogao biti u majici [emoji3]
Heaviside Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 3 minutes ago, 189- said: ko je ovaj u ruzicastoj majici pored ivanisevica? Viško prati forum, pozdrav Viško Eduardo, Novakov agent. Ovaj drugi mu je rizio, menja se sa Miljanom
Djuro Posted July 11, 2021 Posted July 11, 2021 Za koga navijaju, uvek nepristrasni, engleski ljubitelji teniske igre?
Recommended Posts