July 11, 20213 yr Da igra nesto ovaj Talijan, da nije nepobediv pa ajd, ovako tuga od Novakove igre. Oprt se za sve pita i opet sve upskao, opet pobedjuje sam sebe. Oh koliko je ovo stresno.
July 11, 20213 yr 19 minutes ago, čekmeže said: Zašto bi to radio pobogu Sačuvao bi snagu za svoj servis To radi većina tenisera
July 11, 20213 yr LošeNovak uvek loše igra posle prosutih šansi, posebno drugi setOdoh da pilamSent from my Moto G (5S) using Tapatalk
July 11, 20213 yr Kad bude hteo da ga dobije, dobice ga... Danas nece... Jer cemu finale ako se unapred zna pobednik
July 11, 20213 yr Just now, Frank Pembleton said: Jbmti mrenuo sa posla na 5:2...kad ono ... Shiit has hit the fan Ajd ti lagano nazad na posao
July 11, 20213 yr Kada neki vanzemaljci za milijun godina budu čitali lajv teme sa ovog foruma, pomisliće da je kljako uzeo dva fjučersa i 1 atp500 at best
July 11, 20213 yr Stvarno ne vidim način da Novak ovo dobije sa ovakom igrom. Pri tom, jel mu nešto fali sa desnom rukom, ni jedan forhend nije dobacio do osnovne linije, svi jedva padnu u servis polje.
July 11, 20213 yr A Hrvatica samo sedi i smeška se... Pu [emoji57] a jel znaju ovi iz ATP-ja uopšte odakle je Novakova keva?Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
July 11, 20213 yr Just now, Arkadija said: Stvarno ne vidim način da Novak ovo dobije sa ovakom igrom. Pri tom, jel mu nešto fali sa desnom rukom, ni jedan forhend nije dobacio do osnovne linije, svi jedva padnu u servis polje. pritisak je ogroman zbog golden slema