Jump to content

WB21 za GS20 - Green Milestone

Featured Replies

Jebo te servis.

• Replies 1.4k
  • Views 83.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Kako su igrali deset minuta onaj gem,, pomislio sam da ne valja to da ga razigrava. Umesto da štedi ennergiju i servira za set. . ,

Kako su igrali deset minuta onaj gem,, pomislio sam da ne valja to da ga razigrava. Umesto da štedi ennergiju i servira za set. . ,

Isto. Tačno ga je vratio u igru dok je išao levo-desno da prima servis i da se hladi pred svoj servis gem.
Ima istine, tu treba samo winnere pa kud puklo... Ali prvi set Noletu ne znači toliko koliko Mateu, da vidimo sad dal će se to pokazati

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Jebo ga, da ga jebo DS... [emoji33]

Sent.

Kako izgubljen set, kao da Novak igra prvo finale a ne Beretini. Vođstvo od 5:2 se jednostavno mora pretvoriti u set.

Sent from my M2002J9G using Tapatalk

:fantom:

Al prosu set :fantom:

Za ovo je Novak sam kriv. Prvo je igrao onaj gem 15 minuta bez razloga kojim je vratio u život Matea a onda katastrofalno servirao za set.

gotovo je ovo

Nikad jednosmerniji set, bukvalno igra mačke i miša 7-8 gemova i izgubiš takav set. Iskusniji igrač. Ne verujem kako je Berettini ovo dobio.

Sad će da splasne... ali isto tako će i Nole kad bude servirao za set

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk

Uzasno igra Novak.

Beratini decko igra samo na silu kao Raonic i uze set ni kriv ni duzan.

dobija zabar 3:1

Gledanje ove njegova borbe sa svojim demonima je vise od pola meca