Max Morlock Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Mali i Noksa su ko ona dva bika na proplanku, mladi bik i stari bik [emoji6]Gledaju dole, u dolini pase 5-6 krava...Kaže mladi bik: "E, Aj se strčimo dole i opalimo po kravu [emoji4]"Kaže njemu stari bik: "Jok...ajde da se mi odšetamo polako do dole, pa da ih kresnemo sve :s_d:"Sent. 2
Kreator Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 (edited) Prsnuo klinja kao petarda E sad mi je apsolutno jasno zašto ga je Nole rutinirao već šest puta. Psihički labilan, puca... Nole mu se veoma lako uvuče pod kožu i može komotno da odigra i na 50% Edited July 9, 2021 by BlackGeorge
red star forever Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Novak na bazi ku*ca. 😁 Možda su meni u strahu velike oči, ali Sapovalov mi izgleda dominantno, udara jače, šeta Novaka, servira ubitačno itd..ali, ali. 💪
Ras Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Je l gleda neko ESPN prenos? Evo snimka McEnroea koji upravo ubeđuje sudiju u ispravnost onoga što je on video
Ras Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 1 minute ago, red star forever said: Novak na bazi ku*ca. 😁 Možda su meni u strahu velike oči, ali Sapovalov mi izgleda dominantno, udara jače, šeta Novaka, servira ubitačno itd..ali, ali. 💪 Ne umanjujem dobru igru Šapovalova, ali uglavnom je ovo boldovano u očima navijača.
Shan Jan Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 4 minutes ago, čekmeže said: Hoće li Beretini ovako prsnuti? Nece. Mene mnogo plasi ovako losa igra novaka. Ako prodje mora to mnogo bolje.
Jumanji Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Apsolutno ne mora da se gleda, samo da se slusa publika, odmah se zna ko je osvojio poen -.- 1
Recommended Posts