July 9, 20213 yr 7 minutes ago, red star forever said: Ne razumijem kako možeš ovo da kažeš. A šta je toliki problem u tome što je rekao ? Ne razumem toliku rigidnost. Živ topic, utakmica traje, normalna reakcija u tim uslovima.
July 9, 20213 yr 31 minutes ago, red star forever said: Bezlična, ružna njuška. Nervira me. 29 minutes ago, Lancia said: Daj jbt, zar svaki put mora ovako nesto da se pise? 24 minutes ago, red star forever said: Daj jbt, mora li svaki izliv navijačke iracionalne emocije da se prokomentarise. Još lijepo rekoh da me nervira. 23 minutes ago, red star forever said: Usput, sada me manje nervira i manje je bezličan i ružan. 😁 @dùda sarkastičan je red star, rekao bih
July 9, 20213 yr Just now, jezovuk said: @dùda sarkastičan je red star, rekao bih za mene pomislila sam i ja u jednom momentu ali čitala sam dijagonalno
July 9, 20213 yr A šta je toliki problem u tome što je rekao ? Ne razumem toliku rigidnost. Živ topic, utakmica traje, normalna reakcija u tim uslovima.mislim da je bilo ironično, on sam je tako nešto prvi rekao pa ga Lancia bocnulaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
July 9, 20213 yr Just now, mlatko said: mislim da je bilo ironično, on sam je tako nešto prvi rekao pa ga Lancia bocnula Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Već sam se posula pepelom
July 9, 20213 yr Već sam se posula pepelom [emoji3]Još malo (da) nikad ne zafali Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
July 9, 20213 yr 3 minutes ago, dùda said: za mene pomislila sam i ja u jednom momentu ali čitala sam dijagonalno Da, sarkastičan, možda sam trebao biti jasniji. Borba sa emocijama jbg. 😁 Bolje što nisam napisao šta sam mislio o Denisu na 0:40 na Novakovom servisu. 🤣
July 9, 20213 yr 1 minute ago, Jumanji said: Pa sto bas danas nekako najlosiji i mlitav ovako, bez energije -.- Realno, ceo turnir je takav. Mada, ovde samo prvi servis da mu proradi i sve će biti ok.
July 9, 20213 yr Neverovatno da djoka ima sansu za 2 prema 0 na svoj servis a igra ovako lose. Sapovalov poklanja kad je najbitnije.