duda Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 7 minutes ago, red star forever said: Ne razumijem kako možeš ovo da kažeš. A šta je toliki problem u tome što je rekao ? Ne razumem toliku rigidnost. Živ topic, utakmica traje, normalna reakcija u tim uslovima.
Arkadija Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Mora agresivnije da igra Novak, Šapovalovu je ovo maksimum koji može da prikaže.
jezovuk Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 31 minutes ago, red star forever said: Bezlična, ružna njuška. Nervira me. 29 minutes ago, Lancia said: Daj jbt, zar svaki put mora ovako nesto da se pise? 24 minutes ago, red star forever said: Daj jbt, mora li svaki izliv navijačke iracionalne emocije da se prokomentarise. Još lijepo rekoh da me nervira. 23 minutes ago, red star forever said: Usput, sada me manje nervira i manje je bezličan i ružan. 😁 @dùda sarkastičan je red star, rekao bih
duda Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Just now, jezovuk said: @dùda sarkastičan je red star, rekao bih za mene pomislila sam i ja u jednom momentu ali čitala sam dijagonalno
mlatko Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 A šta je toliki problem u tome što je rekao ? Ne razumem toliku rigidnost. Živ topic, utakmica traje, normalna reakcija u tim uslovima.mislim da je bilo ironično, on sam je tako nešto prvi rekao pa ga Lancia bocnulaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
duda Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Just now, mlatko said: mislim da je bilo ironično, on sam je tako nešto prvi rekao pa ga Lancia bocnula Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk Već sam se posula pepelom
mlatko Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Već sam se posula pepelom [emoji3]Još malo (da) nikad ne zafali Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Jumanji Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Pa sto bas danas nekako najlosiji i mlitav ovako, bez energije -.-
red star forever Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 3 minutes ago, dùda said: za mene pomislila sam i ja u jednom momentu ali čitala sam dijagonalno Da, sarkastičan, možda sam trebao biti jasniji. Borba sa emocijama jbg. 😁 Bolje što nisam napisao šta sam mislio o Denisu na 0:40 na Novakovom servisu. 🤣 1
Arkadija Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 1 minute ago, Jumanji said: Pa sto bas danas nekako najlosiji i mlitav ovako, bez energije -.- Realno, ceo turnir je takav. Mada, ovde samo prvi servis da mu proradi i sve će biti ok.
Arkadija Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Koliko je malo potrebno da se ovaj mali izbaci iz fokusa.
Shan Jan Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Neverovatno da djoka ima sansu za 2 prema 0 na svoj servis a igra ovako lose. Sapovalov poklanja kad je najbitnije.
Recommended Posts