Lancia Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 6 minutes ago, Ras said: Da nam ne presedne dans? Ma jok, brt oprace ga Njole.
autsajder Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Koji je sad taj Šapovalov? Završnica Vimbldona, a sve neka nepoznata imena. Next next generacija neće da čeka po kalendaru na svoj red
duda Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 (edited) Đe je @renne Jel' on čeka finale ? Da se ne pređe, ko Jokić ? ed. u stvari, da ne pređe nas Edited July 9, 2021 by dùda
Arkadija Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 6 minutes ago, dùda said: Đe je @renne Jel' on čeka finale ? Da se ne pređe, ko Jokić ? ed. u stvari, da ne pređe nas Kažu da je Rene banovan, ne znam zašto. 1
duda Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Sad sam pogledala, jeste banovan i to na 30 dana, 20 juna. Ajde da pišemo zamolnicu moderaciji da ga oslobode u nedelju ? A možda i za harpera ? 1
James Marshall Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Vi baš niste ispratili taj cjelodnevni pičvajz u tu nedjelju? Plus je rekao da odlazi da se ne vraća, pa je zato istresao to što je istresao.
duda Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Nisam ispratila, priznajem , A gde se to dešavalo ? E lepo počeo Novak
James Marshall Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 Just now, dùda said: Nisam ispratila, priznajem , A gde se to dešavalo ? E lepo počeo Novak Mislim da smo pobrisali štošta, pošto je tu bilo takvog gađanja fekalijama kakvo se ne pamti godinama. Plus je bilo RL prozivki, svega, zbog toga smo i zatvorili staru "imam pitanje" temu. Žurka je trajala cijeli dan. 1
Arkadija Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 (edited) Ovoga sam se i plašila. Novak ušao suviše mlako i defanzivno, a mladunac pun sebe., plus prvi servis jeziv. Edited July 9, 2021 by Arkadija
Lancia Posted July 9, 2021 Posted July 9, 2021 2 minutes ago, Filozof manijak said: Đejmse, ne troluj topic! Samo napred Djejmse i banuj Manijaka 1
Recommended Posts