Jump to content
IGNORED

WB21 za GS20 - Green Milestone

Ros

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Jumanji

179

• Arkadija

105

• duda

92

• Tsai

76

Posted

Ajde super. Neko je to na Tviteru napisao, verovatno je pobrkao sa onim od neki dan.

Posted

Da sam ja u na njegovom mestu na dodeli trofeja uzeo bi mikrofon i rekao I don't give a fuck for your grass, one meter of my village whole wimbledon. Onda bi se posro na istu, pokušao da se obrišem, rezignirano navuko gaće i otišao u istoriju gde bih do kraja karijere igrao na svom turniru sa cool ekipom koja je spremna da dođe. 

Sve to.. samo da me krene serva. 

• Haha 1
Posted

😃

Brojevi vise ne vaze

• Haha 3
Posted

Sad navijam da Novak obori njegov rekord titula na Vimbledonu serem im se u narativ.

• +1 3
Posted

RF ne shvata da vreme radi ne za njega - treba sto pre da se penzionishe i krene razbija po veteranskim GSovima, sa Ivanishevicem, Rodikom, Filipusisom, Agasijem i slicnom galanterijom - da uzme sta moze da uzme medju veteranima dok se i Djokovic ne penzionishe - posle toga treba da mu je jasno da ce da bude sta ce da bude, ne? 

Posted

nista, deda nek im igra do 60. godine i nek se gone u tri vrazje materine

• +1 1
Posted

Ne vredi, stvorio se brend od savrsenog Svicarca iz savrsene neutralne Svicarske i ne moze sad tu neki Srbin seljo da mu pomrsi status bozanstva medj' evropskim snobovima, pa makar bio i za klasu bolji igrac generalno, kao sto jeste.

Ocekujem da Beretini (meni jako gotivan lik) u finalu odigra mec zivota, sto ce ipak biti dovoljno samo za napetih ali rutinskih 3:2 za naseg Noloa, uz maksimalnih 13:12 (11:9) u petom setu.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

• +1 2
Posted (edited)

Reklama, odgovor na Pežo, ne primajte k srcu. Ja je tumačim kao kapitulaciju u GOAT trci. Sad se više ne kandiduje za najvećeg već najelegantnijeg na i ... pazi sad... van terena :D

@Redoran nadam se tenis predviđaš podjednako dobro kao košarku. Ja sam tamo bio mrtvo uveren da smo debeli autsajderi, a ovde da je Novak veliki favorit u polufinalu. Nije bio ne znam kako fantastičan protiv Mađara ali Novak je majstor da igra tačno onoliko koliko treba i danas je jednostavno bio pasivan jer je Fučovič grešio i dobio je lagano 3-0. On generalno nema običaj da dodaje mnogo snage udarcima i danas je na kraju trećeg seta kada je Fučovič počeo da udara jače i rizičnije i Novak imao agresivnije udarce. Polufinale je Vimbldona, nema tu ništa lako i poraz je uvek moguć ali nismo danas videli ništa što bi trebalo da nas zabrine pred polufinale.

,

Edited by Heaviside
  • +1 1
Posted
27 minutes ago, Heaviside said:

Sad se više ne kandiduje za najvećeg već najelegantnijeg na i ... pazi sad... van terena :D

A vec je krenulo potezanje na "igrao u najvishe XY finala"

Posted
4 hours ago, Zli Gli said:

Ne vredi, stvorio se brend od savrsenog Svicarca iz savrsene neutralne Svicarske i ne moze sad tu neki Srbin seljo da mu pomrsi status bozanstva medj' evropskim snobovima, pa makar bio i za klasu bolji igrac generalno, kao sto jeste.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

Sve to plus se jos od Rodzerovog pojavljivanja u Dohi plasira prica kako je on ponovo kompetiivan na najvisem nivou, a ta prica je kulminirala na RG-u, gde su ga svi, pocev od eksperta Vilandera,preko Muratoglua i tako redom proglasavali za najozbiljnijeg kandidata za osvajanje Vimbldona. Naravno, jos je u Haleu bilo jasno da Rodzer ne da nije ni blizu tog cilja, nego da ga, samo prema njemu, modofikovana ATP lista, stiti da ne ispadne u prvom kolu. Jer da je posteno, Rodzer bi u prvom kolu dobio npr Beretinija, a ne Gaskea, pa se onda ne bi stvorila histerija da je Federer u pohodu na titulu.

• +1 2
Posted

Mnogo je bolje kad se loze da je kompetetivan i guraju ga medju favorite, tako zajednicki sa njim sjebavaju legacy. Da se povukao pre 3 godine nakon osvajanja AO guslali bi jos gore. Covek ima 40 godina, ej, ja ne znam kako stoji na nogama uopste a ne kako dolazi do cetvrtfinala W. 

• +1 2
Posted

Gde je i šta radi Harper. Nedostaje mi neki njegov čaršaf na temu Rolexa i toga kako brojevi više nisu bitni. 

Posted
Just now, Jean-Luc Picard said:

Gde je i šta radi Harper. Nedostaje mi neki njegov čaršaf na temu Rolexa i toga kako brojevi više nisu bitni. 

unavailable to attend