Redoran Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 1 hour ago, salerokada said: Taman u finalu da se oznoji. Da bude spreman za OI. Bogami, moraće pre toga dobro da se oznoji u petak. Ako to ne uradi, ovaj mlađani Kanader ima da mu šukne za sve pare. Nimalo se ja ne bih kockao sa njim. Uteha je što je Đovak danas verovatno odigrao svoj najgori meč na turniru (i opet dobio 3:0). Ali neće moći dva puta tako.
Milošica Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Ja sam izgleda od onih koji gotive Rodžera uprkos publici, jer ovo nepoštovanje prema momku je baš bolesno.
Jumanji Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Deda bas, bas los danas, nisam to ocekivala.Ali kad ucuti gospoda na W [emoji41]
autsajder Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 (edited) Federer je sjenka onog starog igrača. Zdepast, spor, kasni, lako ispada iz ravnoteže, slabašno oponaša svoje trejdmark udarce. Ako mu je ovo bio ciljani juriš za ovu sezonu - mrka kapa, gotovo. edt Nedo mu bog da ovakav ukrsti sa Đoksom Edited July 7, 2021 by autsajder
Ayatollah Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Ako Hurkač sada ovo izgubi, onda i ne zaslužuje polufinale Vimbldona.
Mil@n Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Just now, autsajder said: Federer je sjenka onog starog igrača. Zdepast, spor, kasni, lako ispada iz ravnoteže, slabašno oponaša svoje trejdmark udarce. Ako mu je ovo bio ciljani juriš za ovu sezonu - mrka kapa, gotovo.. Samo neko ko nema veze sa sportom i tenisom mogao je da očekuje da Federer dođe posle tolike pauze i doziranih mečeva i turnira i da kida kao mladić, to je nonsens. Dobro je i dogurao, sve mu je preko ovog bonus. 2
Redoran Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 4 minutes ago, Ayatollah said: Ako Hurkač sada ovo izgubi, onda i ne zaslužuje polufinale Vimbldona. Ako izgubi, nije zaslužio da pobedi OK, deluje da napokon neko nije omađijan idolom svog detinjstva. Mada, treba sačekati meč loptu. Hoće li se publika uopšte pojaviti na 1/2 ako Fed ispadne danas? 2
Recommended Posts