Arkadija Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 (edited) 1 minute ago, dùda said: Mislim, bočno kretanje . Zašto sk ne prenosi drugi muški meč ? Prenosi na 122, hoću reći SK HD Edited July 7, 2021 by Arkadija 1
Milošica Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 15 minutes ago, aram said: fali ti Šta će mi, ionako sam hodajući "humor".
Max Morlock Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 3 minutes ago, dùda said: Mislim, bočno kretanje . Znači salsa Okoh ja kući (od danas na odmoru! ), nadam se ovi neće i dalje igrati dok stignem
duda Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 16 minutes ago, Arkadija said: Prenosi na 122, hoću reći SK HD A meni nije u paketu
Jumanji Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Odlican mec Karen-Sapo, mnogo vise energije i publika koja vriska Sto si [mention=1278]Ras[/mention] editovao onaj post sa Zlicom?Pa nije valjda da mu zena zeli da ispadne? Ne razumem
Arkadija Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Konačno jedna odlična bh paralela, nije ih bilo danas .
Ras Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 7 minutes ago, Jumanji said: Odlican mec Karen-Sapo, mnogo vise energije i publika koja vriska Sto si [mention=1278]Ras[/mention] editovao onaj post sa Zlicom? Pa nije valjda da mu zena zeli da ispadne? Ne razumem Ne bi Mirka valjda bajala, vidiš kako je dobra sa Jecom?
Djuro Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 1 hour ago, Max Morlock said: Pošto je tenis smor, hajdemo efemerije... Onaj znak na opremi koju fura mađaarska delegacija - DRK je pišičan Kapiram da se ne čita po ruski DJAK mada bi bilo urnebesno. https://dorko.hu/ kinesko sranje sa urnebesnim "madjarskim" brandom.
Jumanji Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Ne bi Mirka valjda bajala, vidiš kako je dobra sa Jecom?Ihhh dobra Mirka bila i sa Stankom, nego nemoj sad i ti ko ovaj svet sto poludeo pa broji skim se Novak sve slikao (ispadce jos i drzavni neprijatelj No1) Sta ceJeca kad Mirka htela da se slika sa buducim kozinom zenim, to se valjda ne odbija.Kakav protivnik, takav i mec.19. uzastopna pobeda na W, novo 41.GS PF , 10. PF na W, 100. pobeda na travi[emoji173]
salerokada Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Taman u finalu da se oznoji. Da bude spreman za OI.
Recommended Posts