July 7, 20213 yr 1 minute ago, dùda said: Mislim, bočno kretanje . Zašto sk ne prenosi drugi muški meč ? Prenosi na 122, hoću reći SK HD Edited July 7, 20213 yr by Arkadija
July 7, 20213 yr 3 minutes ago, dùda said: Mislim, bočno kretanje . Znači salsa Okoh ja kući (od danas na odmoru! ), nadam se ovi neće i dalje igrati dok stignem
July 7, 20213 yr Odlican mec Karen-Sapo, mnogo vise energije i publika koja vriska Sto si [mention=1278]Ras[/mention] editovao onaj post sa Zlicom?Pa nije valjda da mu zena zeli da ispadne? Ne razumem
July 7, 20213 yr 7 minutes ago, Jumanji said: Odlican mec Karen-Sapo, mnogo vise energije i publika koja vriska Sto si [mention=1278]Ras[/mention] editovao onaj post sa Zlicom? Pa nije valjda da mu zena zeli da ispadne? Ne razumem Ne bi Mirka valjda bajala, vidiš kako je dobra sa Jecom?
July 7, 20213 yr 1 hour ago, Max Morlock said: Pošto je tenis smor, hajdemo efemerije... Onaj znak na opremi koju fura mađaarska delegacija - DRK je pišičan Kapiram da se ne čita po ruski DJAK mada bi bilo urnebesno. https://dorko.hu/ kinesko sranje sa urnebesnim "madjarskim" brandom.
July 7, 20213 yr Ne bi Mirka valjda bajala, vidiš kako je dobra sa Jecom?Ihhh dobra Mirka bila i sa Stankom, nego nemoj sad i ti ko ovaj svet sto poludeo pa broji skim se Novak sve slikao (ispadce jos i drzavni neprijatelj No1) Sta ceJeca kad Mirka htela da se slika sa buducim kozinom zenim, to se valjda ne odbija.Kakav protivnik, takav i mec.19. uzastopna pobeda na W, novo 41.GS PF , 10. PF na W, 100. pobeda na travi[emoji173]