June 23, 20213 yr Nosioci kao sto vec i znamo, bez formule ove godine na W, dakle trenutni poredak, da vidimo sta ce biti samo sa Timom
June 23, 20213 yr 3 hours ago, Arkadija said: Tima je baš poteralo od kako je osvojio onaj 1 GS. Bilo je po medijima ovde pre par meseci da ga je situacija sa koronom bas uzdrmala i da ne moze vise da igra /trenira dok ne ne bude normalno.
June 23, 20213 yr 3 hours ago, Arkadija said: Tima je baš poteralo od kako je osvojio onaj jedini GS. opravio
June 24, 20213 yr Author 11 hours ago, bags said: Bilo je po medijima ovde pre par meseci da ga je situacija sa koronom bas uzdrmala i da ne moze vise da igra /trenira dok ne ne bude normalno. bice pre da je to sindrom ane ivanovic. uzeo grand slam i potonuo
June 24, 20213 yr 58 minutes ago, Ros said: bice pre da je to sindrom ane ivanovic. uzeo grand slam i potonuo Iskreno ne verujem. Thiem je prema onom sto sam ja uspeo videti iz medija veoma posvecen i vredan igrac. Ovo mi vise deluje na psihickoj bazi da je doslo do praznjenja i da se pogubio u ovim vremenima. Verujem da ce se vratiti na svoj nivo do US Opena.
June 24, 20213 yr Author 59 minutes ago, KNKNPNKN said: da li imamo neke statisticke podatke, kako prolazi nole kada je harper banovan? uzeo u to vreme 17 od 19 grand slamova
June 25, 20213 yr Author Gentlemen's Singles - Projected Quarter-finals Djokovic vs Rublev Tsitsipas vs Bautista Agut Zverev vs Berrettini Medvedev vs Federer