Jumanji Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 jooj, ajla mi se pogubila načisto ajde agramerko moja, satri ovu potomkinjui občne engleske fukare ed. a da, sabalenka se prolepšala [emoji3] tako da mi je danas bilo drago što je ona prošla eto lepe vesti za [mention=5909]Cash[/mention] [emoji23]Haha ali se dere majko moja kao da joj neku kozu guli... ufff, nisam je odavno gledala [emoji86]
Amos Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 1 hour ago, Milošica said: Ne znam da li je Feliksu Novak idol, ali je javno izjavio da je GOAT. I Marej pre neki dan popustio sa političkom korektnošću i rekao da je Nolo u prednosti za kozu. 2
duda Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Mektić i Pavić prošli prvi baš jak test. Prvi polufinalisti. Dodig servira i igra odlično. 1
iDemo Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Ja sam znao da je talenat™ osvojio Wimbledon za decu/dubl jednom al', iskreno, nisam znao da je dva puta... https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Grand_Slam_boys'_doubles_champions
iDemo Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Nego, sve cekam da neko izbaci RFa i sad shvatim da on nema od koga da izgubi do finala???!!
iDemo Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 1 minute ago, borris_ said: A Berrettini? Jos napaljen poslije sinocnje utakmice Moze.
Jean-Luc Picard Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 Beretini će namerno izgubit polufinale da bi stigao da gleda finale fudbala
Max Morlock Posted July 7, 2021 Posted July 7, 2021 15 hours ago, Jumanji said: Vremena su verovatno lokalna, Kod nas je po sat vremena kasnije. 14:30 / 14:00
Recommended Posts