July 6, 20213 yr jooj, ajla mi se pogubila načisto ajde agramerko moja, satri ovu potomkinjui občne engleske fukare ed. a da, sabalenka se prolepšala [emoji3] tako da mi je danas bilo drago što je ona prošla eto lepe vesti za [mention=5909]Cash[/mention] [emoji23]Haha ali se dere majko moja kao da joj neku kozu guli... ufff, nisam je odavno gledala [emoji86]
July 6, 20213 yr 1 hour ago, Milošica said: Ne znam da li je Feliksu Novak idol, ali je javno izjavio da je GOAT. I Marej pre neki dan popustio sa političkom korektnošću i rekao da je Nolo u prednosti za kozu.
July 6, 20213 yr Mektić i Pavić prošli prvi baš jak test. Prvi polufinalisti. Dodig servira i igra odlično.
July 7, 20213 yr Ja sam znao da je talenat™ osvojio Wimbledon za decu/dubl jednom al', iskreno, nisam znao da je dva puta... https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Grand_Slam_boys'_doubles_champions
July 7, 20213 yr Nego, sve cekam da neko izbaci RFa i sad shvatim da on nema od koga da izgubi do finala???!!
July 7, 20213 yr 1 minute ago, borris_ said: A Berrettini? Jos napaljen poslije sinocnje utakmice Moze.
July 7, 20213 yr 15 hours ago, Jumanji said: Vremena su verovatno lokalna, Kod nas je po sat vremena kasnije. 14:30 / 14:00