Jumanji Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Opet !?Porodila se!! Jao zaboravila sam [emoji33]A sto da ne opet, tada se najlakse ostaje ako ne pazi [emoji3] 1
Kreator Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Eh kad bi ovaj Sanogo razvalio ovog finog starog gospodina ...
Gutterball Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 2 minutes ago, BlackGeorge said: Eh kad bi ovaj Sanogo razvalio ovog finog starog gospodina ... Ja pogledao par gemova. Osim servisa, deluje prilično amaterski...
Lancia Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 7 minutes ago, BlackGeorge said: Eh kad bi ovaj Sanogo razvalio ovog finog starog gospodina ... Ma de bre, zabari su luzeri
duda Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 42 minutes ago, Jumanji said: Ne mogu da je zamislim na pijaci Je l trudna? Imala neku široku belu haljinu, nije se videlo . Bila sa nekim mlađim tipom, muž joj je valjda neki stariji lik. Muvala se oko voća, više je nešto raspravljala sa tim tipom nego što je gledala u voće . Taman htela da joj priđem, da je pitam šta će ona tu, što nije u Londonu, kad ona pobeže 2
duda Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 8 minutes ago, Arkadija said: Nije joj bre muž stariji. Hm, pa možda je i ovaj, ali ipak je izgledao mlađi, šta znam.
Jumanji Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Jaoo imas, mislim imao 2x 40:0, ehhhA kako publika ne navija sad za slabijeg
Milošica Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 (edited) Meni kod njega jedino stvara sumnju 0-16 u setovima u finalima. Edited July 5, 2021 by Milošica
Arkadija Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Stvarmo počinju da mi idu na živce svi ovi koji se useru u gaće igrajuči protiv Federera.
Recommended Posts