Jumanji Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Mozda sam ispustila info, znam da je bila povredjena, ali ne i koliko dugo, no uzas kako je losa vec dugo, dugo (Andja).A Agut kako je igrao do skoro, sve mu je premija ovde, do neprepoznatljivosti.
čekmeže Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 1 hour ago, BlackGeorge said: Prva prava prepreka mu je finale. Neko od trojice Zverev/Federer/Medvedev. Možda bude eventualno gusto polufinale - Kačanov. Šapovalov će otresti Hačanova. 1
Lancia Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 2 minutes ago, dùda said: a vunica u problemu ? Dobice Zvekan
Arkadija Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Felix konacno pokazuje sav onaj talenat koji bi trebalo da ga vine medju najbolje. 1
Jumanji Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 pobedi mi endži btw, juče na kaleniću videla jj [emoji3] Ne mogu da je zamislim na pijaci [emoji3]Je l trudna?Dobro pa sklonjena jos jedna osoba koja zauzima CC, doduse uopste ne znam zasto ona...
mlatko Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 [emoji38] urekao sam Vunu, bar se nadamInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Ras Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 1 minute ago, dùda said: btw, juče na kaleniću videla jj Jesi li joj rekla da se vrati reketu i da se ovde još uvek čeka njen prvi gs u singlu?
Max Morlock Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Na koji foru FAA vodi 2:0, nije mi jasno..? Udara potpuno random, nivo Hutovo Blato Challenger....Jel to Saša ušao u meč sa mentalnom dilemom "a za koga bih navijao u bitci kod Staljingrada?!" [emoji848]Sent.
Recommended Posts