July 5, 20213 yr Mozda sam ispustila info, znam da je bila povredjena, ali ne i koliko dugo, no uzas kako je losa vec dugo, dugo (Andja).A Agut kako je igrao do skoro, sve mu je premija ovde, do neprepoznatljivosti.
July 5, 20213 yr 1 hour ago, BlackGeorge said: Prva prava prepreka mu je finale. Neko od trojice Zverev/Federer/Medvedev. Možda bude eventualno gusto polufinale - Kačanov. Šapovalov će otresti Hačanova.
July 5, 20213 yr pobedi mi endži btw, juče na kaleniću videla jj [emoji3] Ne mogu da je zamislim na pijaci [emoji3]Je l trudna?Dobro pa sklonjena jos jedna osoba koja zauzima CC, doduse uopste ne znam zasto ona...
July 5, 20213 yr [emoji38] urekao sam Vunu, bar se nadamInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
July 5, 20213 yr 1 minute ago, dùda said: btw, juče na kaleniću videla jj Jesi li joj rekla da se vrati reketu i da se ovde još uvek čeka njen prvi gs u singlu?
July 5, 20213 yr Na koji foru FAA vodi 2:0, nije mi jasno..? Udara potpuno random, nivo Hutovo Blato Challenger....Jel to Saša ušao u meč sa mentalnom dilemom "a za koga bih navijao u bitci kod Staljingrada?!" [emoji848]Sent.