July 3, 20213 yr Ode Čila s osmehom, da čeka SMS iz banke...Nije on ovde imao nikakvu šansu ni na 2:0.Sent.
July 3, 20213 yr Vid Feđa preživeo prvu nedelju... ko bi rekao?Sonego ima duplo više poena u Race i nije fer što je naleteo na takvu mi(nd blowing stari)nu u 4° kolu. Ali neko mora i da ga izbaci, milom ili silomInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
July 4, 20213 yr Za NĐ-a je Federer najpoželjniji mogući protivnik (ako stignu do finala). Za mene kao navijača nije, publika će (u tom hipotetičkom finalu) biti 101% protiv Novaka, mislim, nije da nemam živce, samo količina nepoštovanja kvari ugođaj.
July 4, 20213 yr Meni upravo to cool.Ništa slađe nego kad im se Noksa na kraju ispiša u one jagode sa šlagom...Sent.
July 4, 20213 yr Brate kad bi otreso Fedju za 20ti to bi bilo toliko legendarno da bi uslo u enciklopedije, ne samo u udzbenike.
July 4, 20213 yr 30 minutes ago, urkozamanje said: Brate kad bi otreso Fedju za 20ti to bi bilo toliko legendarno da bi uslo u enciklopedije, ne samo u udzbenike. Otprilike je zbog ulozenog truda i znoja zasluzio da se situacija tako razvije. Mada, predao bi Rodja polufinale samo da ne dodje toga.