Max Morlock Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 Ode Čila s osmehom, da čeka SMS iz banke...Nije on ovde imao nikakvu šansu ni na 2:0.Sent.
Max Morlock Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 Opa kakav catfight na konferenciji za novinare Tomljanović - Ostapenko...Sent.
mlatko Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 Vid Feđa preživeo prvu nedelju... ko bi rekao?Sonego ima duplo više poena u Race i nije fer što je naleteo na takvu mi(nd blowing stari)nu u 4° kolu. Ali neko mora i da ga izbaci, milom ili silomInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
stray cat Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Za NĐ-a je Federer najpoželjniji mogući protivnik (ako stignu do finala). Za mene kao navijača nije, publika će (u tom hipotetičkom finalu) biti 101% protiv Novaka, mislim, nije da nemam živce, samo količina nepoštovanja kvari ugođaj.
Max Morlock Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Meni upravo to cool.Ništa slađe nego kad im se Noksa na kraju ispiša u one jagode sa šlagom...Sent. 2
urkozamanje Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Brate kad bi otreso Fedju za 20ti to bi bilo toliko legendarno da bi uslo u enciklopedije, ne samo u udzbenike.
SNARC Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 30 minutes ago, urkozamanje said: Brate kad bi otreso Fedju za 20ti to bi bilo toliko legendarno da bi uslo u enciklopedije, ne samo u udzbenike. Otprilike je zbog ulozenog truda i znoja zasluzio da se situacija tako razvije. Mada, predao bi Rodja polufinale samo da ne dodje toga. 1
Tsai Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 2019. je to uradio, hajde da sad lepo deda ispadne od Sonega 1
Recommended Posts