Arkadija Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Za Endija je ovo puna kapa. Treće kolo, pa mislim da se ni sam nije nadao.
Jumanji Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Za Endija je ovo puna kapa. Treće kolo, pa mislim da se ni sam nije nadao.Ma slazem se skroz. Zao mi je u smislu da izuzetno postujem sportiste koji se posle tako teskih povreda vracaju i to sa stilom, naravno tu spada pre svih Serena koja se 2x vracala bukvalno sa samrtii i uzimala GSove (ne ulazim u njihove ljudske kvalitete) i to je za respekt u svakom slucaju.Drago mi je sto je Sapo prosao.
Jumanji Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 I sto rece jedan Celzijevac, Londondjanin, pa jos Novakov fan, koji gleda meceve i slika tamo svasta, Nik: Hvala Kordi i Sapovalovu sto su oslobodili CC 1
iDemo Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 17 hours ago, Lancia said: Da si neki, pa da mu odneses svoju kanticu ulja Nece tu kantica/ulje da pomogne - nego titanijumsko koleno pa 'ladno jos jedno 4-5 godina, samo elegancija™ i samo bleja...
iDemo Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 #realno Federer treba negde da se primiri, pusti Novaka tako nemotivisanog i samog da se istutnji, povuce i penzionishe i onda se on (RF) vrati iz penzije i sve razbije™... #rutina 1
Marvin (Paranoid Android) Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 14 hours ago, Arkadija said: Za Endija je ovo puna kapa. Treće kolo, pa mislim da se ni sam nije nadao. +1 Onaj prošli meč protiv Otte je bio fenomenalan. Čovek zna da neće proći ni sledeće kolo, kamoli da može da se nada nečemu u drugoj nedelju, ali igra za sve pare. Da nema tako naporan stil bio bi mnogo voljeniji. Veliki rispekt za ovakve sportiste. 4
Jumanji Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 Ema Radukanu, otac Rumun ofc, majka Kineskinja, rodjena u Kanadi, igra za Britaniju (ok tamo je od druge godine), a bas slatko devojce.Ajde Kristea!
keitel Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 Ova ima i pojavu i personaliti. Iako ne bude top klasa najmanje što možemo očekivati da puni naslovne tamošnjih tabloida.
Max Morlock Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 Svaka cast za egzoticno devojce.Drugom egzotičnom devojčetu se ovo neće dopasti Sent. 1
Jumanji Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 Kome to? Ovaj Nori, pihhh, ne sumnjam da bi protiv Novaka poginuo na terenu. Ko najgori amater igra -.-
mlatko Posted July 3, 2021 Posted July 3, 2021 Nyck predao zbog povrede, Alijasim (opet) ispada u 4° kolu, samo još na RG nije prošao 1° Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 1 1
Recommended Posts