Dejan Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Mozda nije za ovu temu ali gledajuci statistiku, primetio sam da je Novak sva tri puta kada je osvajao USO pre toga i jeo travu na W....
Fakundo Sava Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 11 minutes ago, Jumanji said: A uvek me zanimalo sta to muskarci vide u Kurnjikovoj Slatka Ruskinjica, zgodna, ali nista spec za toliku secu vena. Ok, otici cu sama Imala je dobar tajming,pojavila se u vreme kada su teniserke od brkatih,nosatih muškarača postale slatke cice Hingis,Klajsters,sestre,Šet,Kaprijati Danas bi to bila priča mesec dana U toj najbitnijoj nebitnoj kategoriji Šarapova je koza 2
April Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Vidim da nisi gledao Kris Evert i Gabrijelu SabatiniSent from fav toy
Jumanji Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Gabrijela, ono sto sam gledala snimke neke tu i tamo i sada kako izgleda, bogami za nju bas vazi ono... kao vino. Sjajno izgleda.Pogresna tema, ok, ali vi ste zapoceli -.- 1
Fakundo Sava Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 Znam da je Sabatini bila miljenica mnogih ali sa ove distance meni ono uopšte nije okuugodno ali da ,sada je baš fina gospođa I Jelena Dokić je bila pionirka novih teniskih trendova
Heaviside Posted June 20, 2021 Posted June 20, 2021 3 hours ago, cedo said: moze se tako reci, zato sto ima karijeru kao sto jeste bilo je tu znacajnijih. ovaj je najznacajniji za prestizanje rodzera, a posebno rafe ontopic ... bilo bi dobro da medo i cipiripi budu u kontra zrebu ne znam kako su postavljeni nosioci Cici ima previše loš ritern za travu. Zverev i Beretini su opasniji od njega i Meda ofkors.
iDemo Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Ja mislim - onako laicki - ovaj je - wb21 - njegov, moze samo - ako ga loshe krene - da (ga) izgubi. Ako se to ne desi onda je na 20 za par nedelja. 1
bags Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Problem je sto nas je Novak naucio da nista nema lako.
Jean-Luc Picard Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 Kad je lako on nije ni TOP 10 igrač na svetu. On ja GOAT kad je teško . 1
mlatko Posted June 21, 2021 Posted June 21, 2021 To je privilegija, taj problem. Da je lako ne bi bilo slatko.Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk 2
Kreator Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 Jedno pitanje : da li je vimbldonski pehar u trajnom vlasništvu ko ga osvoji pa prave drugi ili se vraća posle godinu dana?
Max Morlock Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 Pehar nosiš ali vraćaš pare od nagrade za sledeću godinu. sistem je self sustainable. 1 1
Kreator Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 Ostaje pehar u trajnom vlasništvu osvajaču? Ja mislio da se vraća. Ok hvala za info!👍
Djolle Posted June 22, 2021 Posted June 22, 2021 19 minutes ago, BlackGeorge said: Ostaje pehar u trajnom vlasništvu osvajaču? Ja mislio da se vraća. Ok hvala za info!👍 The champions are given three-quarter-sized replicas to keep, and these are also engraved with the names of all the past. https://mytennishq.com/do-tennis-players-get-to-keep-their-trophies/ 1
Recommended Posts