Jump to content

Najvredniji igrač

Featured Replies

A tek onaj sto ciglari sa linije za tri poena i koga vecina zove GOAT-om. Pa debeli Somborac ima jedno tri posto bolji sut od njega za tri, ej, debeli centar ima bolji sut za tri od nekoga ko je bek-SUTER.

• Replies 3.5k
  • Views 200.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A dobro, nemojte osudjivati unapred, mozda ga drze u saci nekim snimcima gde je intiman sa konjima ili tako nesto, sigurno postoji dobar razlog zasto ne demantuje

• Znaju svi koji su glasali ko je najkvalitetniji košarkaš sa srpskim pasošem i ko je najviše postigao prošle godine, nisu baš toliki retardi, ali su umesto da glasaju po automatizmu izabrali da iskažu

Posted Images

Meni je carski kako je Jokara uspeo da izjebe stotine vrhunskih i ponajboljih igrača kako današnjice tako i u istoriji, pa jedan Greg Popović, čovek sa najviše pobeda kao trener u istoriji NBA za njega priča kako je toliko dobar da je to "cheat" ili ti varanje, tu je milion superlativa i komplimenata od najboljih ikada, sjajno ih je debeli Somborac izmanipulisao sa solidnim pregledom igre i nikakvim odrazom da je nekakav bog košarke. 

p.s. postaje bolno za čitanje, fizički. 

Edited by Mil@n

Nista, cekamo onda da mu dovedu makar jos jednog ol star igraca i da repka zaigra bolje, ovako iako je realno Bog kosarke ne moze sve sam :cry:

The Nuggets have 9 games where they have been held under 100 points and Jokic has missed 6 of those games

Denver Nuggets without Jokic: 3-6, would be 27-55 over a full season

Philadelphia 76ers without Embiid: 9-5, would be 53-29 over a full season

Milwaukee Bucks without Giannis: 10-6, would be 51-31 over a full season

Pumpač statistiketm

Pumpa statistiku timu da daju svaku preko sto poena, bruka.

1 hour ago, goofs said:

Pumpač statistiketm

Zato sto namerno tankuju kad on nije u timu kako bi to naglasili, nemoj da si naivan

Bolji je Papajanis,

3 hours ago, Zli Gli said:

Nista, cekamo onda da mu dovedu makar jos jednog ol star igraca i da repka zaigra bolje, ovako iako je realno Bog kosarke ne moze sve sam :cry:

Pa mogao je sam onakvo đubre od ekipe od prošle godine da dovede u play off.

Ne shvatas, on ceni samo one zvezde koje igraju u ekipama  sa drugim zvezdama i tako  osvajaju zlatne pokale. Ostali su truba i nemaju pojma.

Edited by Micko8

Ne shvatas, on nema zivot 🤣

zanimljiva analiza u MVP trci

Koliko žuči Embidovaca u komentarima ispod analize. :sad:

11 glasova potvrđeno, 7 za embida, po 2 za jokaru i giannisa

motaj kablove. čak su i masshole slepci sa grantlanda počeli da preleću i glasaju za embidaru