Filozof manijak Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Ovaj narod oće da Jokić igra za reprezentaciju kao što igra za Denver. Ništa manje, ništa više. 1 1
Ratamahatta Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Denver i repstacija pre svega nisu isti sport, ali dobro, narod zna bolje Sta mislite, je l' bi Jokic tuko Amere 92 da je selektor bio Osim? Ili bi Olgin tata reko ne moze
Mil@n Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 (edited) 6 minutes ago, Filozof manijak said: Ovaj narod oće da Jokić igra za reprezentaciju kao što igra za Denver. Ništa manje, ništa više. Samo glup narod može da očekuje to, sa obzirom da u reprezentacijama igraju najbolji igrači nacija, sistem igre je drugačiji, turnirsko takmičenje, nema se prava na kiks, nema serija na 4 dobijene gde imate brdo prilika za vađenje, a kakav je koncept to vidimo i po tome što je brat Jokara igrao bednih 25 minuta u proseku (Bravo Pešiću), i za to vreme rasplodio, naravno, kako zna i ume. Edit: da jedem govna što se nastavljam. Edited June 15, 2023 by Mil@n 4
Zli Gli Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 A dobro, i ja da sam na njegovom mestu bi razmislio o angazovanju da mi kao potencijalni saigraci figuriraju neki tamo MVP Evrolige Micic, neki mali Bogdanovic nebitni, Kalinic mali iz Barse i slicni pajseri, dok za ostale igraju nikad jaci Lorenco Braun (inace bivsa NBA superzvezda), Huanco Hernangomez i brat mu, Jabusele rvac za nikad jace Francuze, pa uvek opasna Italija... Sve potencijalne mine za svetskog MVP-a, nikad jaca konkurencija a mi nikad gori i realno je da ne bi mogao sam da nas nosi tako da pauza i ovo leto dodje nekako kao zicer.
Filozof manijak Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 opet moram dobjašnjavam: nije u pitanju sistem kako se igra i ostale trice&kučine, nego pristup i odazivanje. E zato - Gasol
Zli Gli Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Znaci na EP samo 4 asistencije po mecu a u NBA skoro 10. Denvercanima nesebicno dodaje a svojim Srbima na kasicicu, i posle nije on kriv... Pa nije Jokic kriv, mi smo govna. 3
Milošica Posted June 15, 2023 Posted June 15, 2023 Zli je lažna opozicija. Ubačen od forumske duboke države čisto da tema ne bude mrtva. 1 1
Recommended Posts