Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted

A tek onaj sto ciglari sa linije za tri poena i koga vecina zove GOAT-om. Pa debeli Somborac ima jedno tri posto bolji sut od njega za tri, ej, debeli centar ima bolji sut za tri od nekoga ko je bek-SUTER.

Posted (edited)

Meni je carski kako je Jokara uspeo da izjebe stotine vrhunskih i ponajboljih igrača kako današnjice tako i u istoriji, pa jedan Greg Popović, čovek sa najviše pobeda kao trener u istoriji NBA za njega priča kako je toliko dobar da je to "cheat" ili ti varanje, tu je milion superlativa i komplimenata od najboljih ikada, sjajno ih je debeli Somborac izmanipulisao sa solidnim pregledom igre i nikakvim odrazom da je nekakav bog košarke. 

p.s. postaje bolno za čitanje, fizički. 

Edited by Mil@n
  • +1 3
Posted

Nista, cekamo onda da mu dovedu makar jos jednog ol star igraca i da repka zaigra bolje, ovako iako je realno Bog kosarke ne moze sve sam :cry:

Posted

The Nuggets have 9 games where they have been held under 100 points and Jokic has missed 6 of those games

Posted

Denver Nuggets without Jokic: 3-6, would be 27-55 over a full season

Philadelphia 76ers without Embiid: 9-5, would be 53-29 over a full season

Milwaukee Bucks without Giannis: 10-6, would be 51-31 over a full season

Pumpač statistiketm

• +1 2
  • Hvala 1
Posted

Pumpa statistiku timu da daju svaku preko sto poena, bruka.

• +1 1
  • -1 1
Posted
1 hour ago, goofs said:

Pumpač statistiketm

Zato sto namerno tankuju kad on nije u timu kako bi to naglasili, nemoj da si naivan

• +1 3
  • Haha 4
Posted
3 hours ago, Zli Gli said:

Nista, cekamo onda da mu dovedu makar jos jednog ol star igraca i da repka zaigra bolje, ovako iako je realno Bog kosarke ne moze sve sam :cry:

Pa mogao je sam onakvo đubre od ekipe od prošle godine da dovede u play off.

Posted (edited)

Ne shvatas, on ceni samo one zvezde koje igraju u ekipama  sa drugim zvezdama i tako  osvajaju zlatne pokale. Ostali su truba i nemaju pojma.

Edited by Micko8
Posted

zanimljiva analiza u MVP trci

Posted

Koliko žuči Embidovaca u komentarima ispod analize. :sad:

Posted

11 glasova potvrđeno, 7 za embida, po 2 za jokaru i giannisa

motaj kablove. čak su i masshole slepci sa grantlanda počeli da preleću i glasaju za embidaru