Amos Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 4 hours ago, Zli Gli said: Sta mislite, koliko moze da izbaci na bendzou? Aj pošteno, da izgubiš opkladu u šamar i mora da ga klepi Embidara ili Jokara, koga biraš?
Zli Gli Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Uvek naseg Lignjoslava, na stranu sto je mlitaviji tri puta nego bi se on jos i smilovao, ne bi ni udario. 1 2
omiljeni Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 ja bi se kladio na inauguratora. Embidara ima malo veći wingspan, a wingspan ti uništava bench press. znam da Durantulica nije mogao napraviti ni 1 rep lol. a još na nba combine rade sa nekim malim težinama tipa 170-180 lbs
Zli Gli Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Bravo Milosice legendo, u bodiceku s ledja se bas vidi necija sirova snaga A Durantula je verovatno u top 5 najslabijih igraca ikad ali zato trpa kao sumanut, ne treba mu snaga.
ToniAdams Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 je i jusuf mrcina, al adamsova rodj sestra je vljd ona valerija olimpijska sampijonka u kugli, kapiram da ima bas solidnu genetiku 1
Amos Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Džabe snaga, kad jedan Grinarin prst u oko klade valja. 1
Milošica Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 13 minutes ago, Zli Gli said: Bravo Milosice legendo, u bodiceku s ledja se bas vidi necija sirova snaga Druže, čovek od 206cm i 110 kila je zbog toga propustio celu prošlu sezonu.
Glass Joe Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 3 minutes ago, Milošica said: Druže, čovek od 206cm i 110 kila je zbog toga propustio celu prošlu sezonu. Toliku kaznu je trebao da popase i Jokić za ovo, pičkasto udara s leđa
Time Crisis Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 1 minute ago, Glass Joe said: Toliku kaznu je trebao da popase i Jokić za ovo, pičkasto udara s leđa Nauk za sledeći put da ne okreće leđa i ne pravi se blesav 4
Zli Gli Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 A meni je skinuo ribu, znamo znamo. Druze, covek sportista, kamen od lika, neke borilacke vestine i cuda, prejak, uradio salto na mitrovackoj plazi, u vodi u plicaku i ostao dozivotni invalid. Plus znam sjebavanja opasna pri padovima s merdevina s male visine itd itd. Ovo za ledjni bodicek i propustanje sezone zbog velike snage istog si jako lupio, nemoj vise.
kralj Posted February 5, 2023 Posted February 5, 2023 Izgubio bi pikado od Vojkana Benčića. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka 2
Recommended Posts