February 5, 20232 yr 4 hours ago, Zli Gli said: Sta mislite, koliko moze da izbaci na bendzou? Aj pošteno, da izgubiš opkladu u šamar i mora da ga klepi Embidara ili Jokara, koga biraš?
February 5, 20232 yr Uvek naseg Lignjoslava, na stranu sto je mlitaviji tri puta nego bi se on jos i smilovao, ne bi ni udario.
February 5, 20232 yr ja bi se kladio na inauguratora. Embidara ima malo veći wingspan, a wingspan ti uništava bench press. znam da Durantulica nije mogao napraviti ni 1 rep lol. a još na nba combine rade sa nekim malim težinama tipa 170-180 lbs
February 5, 20232 yr Bravo Milosice legendo, u bodiceku s ledja se bas vidi necija sirova snaga A Durantula je verovatno u top 5 najslabijih igraca ikad ali zato trpa kao sumanut, ne treba mu snaga.
February 5, 20232 yr je i jusuf mrcina, al adamsova rodj sestra je vljd ona valerija olimpijska sampijonka u kugli, kapiram da ima bas solidnu genetiku
February 5, 20232 yr 13 minutes ago, Zli Gli said: Bravo Milosice legendo, u bodiceku s ledja se bas vidi necija sirova snaga Druže, čovek od 206cm i 110 kila je zbog toga propustio celu prošlu sezonu.
February 5, 20232 yr 3 minutes ago, Milošica said: Druže, čovek od 206cm i 110 kila je zbog toga propustio celu prošlu sezonu. Toliku kaznu je trebao da popase i Jokić za ovo, pičkasto udara s leđa
February 5, 20232 yr 1 minute ago, Glass Joe said: Toliku kaznu je trebao da popase i Jokić za ovo, pičkasto udara s leđa Nauk za sledeći put da ne okreće leđa i ne pravi se blesav
February 5, 20232 yr A meni je skinuo ribu, znamo znamo. Druze, covek sportista, kamen od lika, neke borilacke vestine i cuda, prejak, uradio salto na mitrovackoj plazi, u vodi u plicaku i ostao dozivotni invalid. Plus znam sjebavanja opasna pri padovima s merdevina s male visine itd itd. Ovo za ledjni bodicek i propustanje sezone zbog velike snage istog si jako lupio, nemoj vise.