Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted
19 minutes ago, Mos said:

Se vi zezate ili stvarno raspravljate o tome i hranite trola? 

A šta, ti kao ne misliš da bi Jokić bio bolji igrač sa još malo definicije?

Posted (edited)

Kaže Jokić i sam u emisiji sa Edinom i Koletom da je u sezoni u kojoj je osvojio prvi MVP radio baš sve pod konac i da poslednjih godinu i po malo manje vodi računa o ishrani nego što je radio tada. Tako da bi verovatno mogao da izgubi još koje kilo sala, ali na njegovu masu teško da bi to imalo neki značajan efekat. Podrazumeva se da trenira najozbiljnije i najpamentnije moguće. Ovo je manje-više njegova optimalna forma. Nije tip sportiste kome je 8% masti optimalno stanje tela i duha.

Edited by Heaviside
  • +1 3
Posted

Znači lik je savršen, bez rupa u igri ?

• -1 1
Posted
Kaže Jokić i sam u emisiji sa Edinom i Koletom da je u sezoni u kojoj je osvojio prvi MVP radio baš sve pod konac i da poslednjih godinu i po malo manje vodi računa o ishrani nego što je radio tada. Tako da bi verovatno mogao da izgubi još koje kilo sala, ali na njegovu masu teško da bi to imalo neki značajan efekat. Podrazumeva se da trenira najozbiljnije i najpamentnije moguće. Ovo je manje-više njegova optimalna forma. Nije tip sportiste kome je 8% masti optimalno stanje tela i duha.
Nije, na poslednjem merenju za koje znam, imao je 9%.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

Posted

Jbt, kakvih smo se svih wrf statističkih sranja na slušali, a sad prvi put čujem da je ispod 50% iz igre šutirao samo na jednoj utakmici u sezoni [emoji849]

• +1 2
Posted

efficiency merchant, sto bi rekli ljubitelji misicne definicije na twitteru.

Posted
1 hour ago, kralj said:

Nije, na poslednjem merenju za koje znam, imao je 9%.

Hahaha nisam znao za to. Deluje kao da ima tipa 12% najmanje.

Posted
1 hour ago, Glass Joe said:

Znači lik je savršen, bez rupa u igri ?

Nisam to napisao nego da mislim da nema problema sa fizičkom spremom i konstitucijom. Evo kaže čovek da ima 9% masti, to je nivo Lebrona. Ronaldo ima 7%. Meni tih 9% pre zvuči kao najmanje što je ikada imao nego kao standardno za njega, ali svejedno.

• +1 1
Posted

Somborac na stranu, meni su fascinantni sportisti koji se ne uklapaju u uobičajeni kalup Apolona, a iskreno i ne sećam ih se nešto pre 2000ih, s tim što NFL ne pratim. Nekako su se svi grupisali u borilačke sportove - Mark Hunt, Fedor, Fury... Roy Nelson je legit mma borac za 5 rundi. Izgleda da je nekim ljudima malo masti preko ako ne +, onda makar ništavan negativni faktor.

Posted

Daleko je od 9% masti ali ne smeta mu to za njegov stil igre

Posted

Davno sam čitao to, a mislim da je i onaj ludi bivši kondicioni to pričao u nekom podkastu-tipa da je smanjio bf za preko 12-13%

• +1 1
Posted

Sta mislite, koliko moze da izbaci na bendzou?