March 8, 20251 yr 8 minutes ago, Engineer said: Pričao je komentator. Jeste SGA favorit, ali ovo je statistički najbolja Jokićeva sezona. I jedini koji je među prva tri igrača u P/A/S. Mislim da ni toga nije bilo do sada, ali morao bih da proverim. I biko bi malo glupo da je dobijao ranije, a ne dobije sad. A paz’ sad. U ukradenim loptama je četvrti.
March 8, 20251 yr 2 hours ago, Engineer said: Pričao je komentator. Jeste SGA favorit, ali ovo je statistički najbolja Jokićeva sezona. I jedini koji je među prva tri igrača u P/A/S. Mislim da ni toga nije bilo do sada, ali morao bih da proverim. I biko bi malo glupo da je dobijao ranije, a ne dobije sad. Da je obojica nemaju ni jedan MVP, ne bi se ni postavljalo pitanje. Ovako ko zna.
March 8, 20251 yr Nije mu ovo najbolja sezona, nego mnogo više igra i više šutira nego ikad i zato su mu brojke. Najjača sezona mu je ona kad nisu hteli da mu daju treći zaredom (a i kraj sezone je odigrao preko kurca), ali su makar uzeli titulu. Tad je davao 25 poena na 14-15 šuteva uz nadrealnih 63% iz igre. Edited March 8, 20251 yr by Venom
March 8, 20251 yr zapravo ne jeste te sezone bolje sutirao ukupno, ali dosta losije za 3 uz duplo manje pokusaja, manje osvojenih lopti, vise izgubljenih i 2,5 poena manje po utakmici (na 36min naravno) druga mvp sezona je najbliza ovoj mozda i vaznije od toga, ne znam da li je postojao nesebicniji igrac slicnog nivoa dominacije u nba gledam kliperse i denver intezivno poslednjih dana, nekad i utakmica za utakmicom i koliko god generalno gotivio kliperse, pa narocito ovogodisnje i ne samo zbog bogdana i uopste tu grupu igraca, zabole oci od one kosarke, narocito hardenove, posle toga denverova utakmica kao melem za oci ok, harden je kroz karijeru uvek i bio opozit onom sto igra jokic, ali ne mogu se oteti utisku koliko li je vece uzivanje igrati kao jokicev nego kao njegov saigrac
March 8, 20251 yr Meni se čini da ove godine u igri najviše kalkuliše, mada mi i subjektivni osećaj nije da igra više nego ikad. Naprotiv.
March 8, 20251 yr ma imao je ranije utakmice i to vezane gde je iz nekog razloga uzimao 3-4-5 suteva. sada redovno uzima 15+.
March 8, 20251 yr 19 minutes ago, kralj said: Meni se čini da ove godine u igri najviše kalkuliše, mada mi i subjektivni osećaj nije da igra više nego ikad. Naprotiv. ma jok, bas suprotno statisticki najvise sutira, plus najvise asistencija, po minutu, pa jos sve to na najvise minuta po utakmici u karijeri ali sve to je daleko manje bitno ovaj istovremeni oporavak gordona i votsona (pa i cancara, kao zlatne rezerve), plus vec neko vreme sasvim solidne partije najia, bitno menja sliku o denverovim mogucnostima, defanzivno su im daleko vece mogucnosti, a napad nikad nije ni bio upitan
March 8, 20251 yr 11 hours ago, zorglub said: Brate mili imao je 3 (TRI) slobodna bacanja U utakmici u kojoj je zabeležio 2 tripl-dabla. Kazem samo da smesno izgleda kad covek od 130kg koji inace ne skace onako mlatara rukama i baca se pokusavajuci da dobije faul koji nekad jeste ali cesto i nije 10 hours ago, levi said: razumem koncept i sve, ali Zli ovo je stvarno jedan od onih trenutaka kada treba da prećutiš izdržao si titulu, izdržao si MVP, izdržaćeš i ovo, samo pusti da prođe Visak slobodnog vremena ali krenuo sam sa kardio aktivnostima, izdrzi i ti jos malo prostog nabrajanja raznih cinjenica koje mu ne idu u korist, nije to nista strasno 9 hours ago, Mil@n said: Što kaže Durent... Čudi me da nije ranije to napravio Obrati paznju na celu izjavu Duranta, lepo je rekao na 1:49 kompletan kontekst Fast paced game, (100 and?) so many posessions, whole offence is centered around him (making a play?), itd itd... pa tek onda I'm actually surprised he hasn't done that before. Dakle, rekao je prakticno da je iznenadjenje da nije to uradio i ranije s obzirom da je cela igra Denvera bazirana na njemu, od prevodjenja lopte pa dalje redom. Kao sto rekoh mnogo puta, neka ga dozivotno u Denveru sa ovom solidnom skupinom jer nigde ne bi imao ovakvu slobodu i toliko kontakta s loptom, ni blizu. Zamisljam gore pomenutog Hardena kako ga ne bi jebao 2% u tom Jokicevom plejmejkingu i urucenjima i trazenju slobodnog igraca, nema teorije. Edited March 8, 20251 yr by Zli Gli
March 8, 20251 yr 45 minutes ago, Zli Gli said: neka ga dozivotno u Denveru sa ovom solidnom skupinom jer nigde ne bi imao ovakvu slobodu i toliko kontakta s loptom, ni blizu. Da ceo napad teče kroz njega, to je tačno, samo ne znam zašto je to tačno loša stvar ako je dokazano generacijski plejmejker u pitanju? Kao da kažeš Kidu, Stoktonu i CP3-u: e, mnogo vi tu izvodite nešto, dajte malo loptu Reksu Čepmenu, Šendonu Andersonu i Metu Barnsu da i oni organizuju napad. Takođe, pogledaj odnosa kontakta s loptom i vremena carinjenja lopte: https://www.nba.com/stats/players/touches?dir=D&sort=TOUCHES Mogu ja da ga ne volim koliko hoću, ali ovo su nestvarne brojke, suluda efikasnost. Edited March 8, 20251 yr by zorglub
March 8, 20251 yr ^^ Resenje je da napises da trolujem i uz to neku kratku intelektualnu podjebavacku doskocicu a onda te ja oteram u kurac i dobijem (kratki) ban, drugacije ne moze @zorglub Ma jasno sve nego da vidimo gde je Nagetse dovela za sad ta njegova istorijska individualna sezona: 41-22, negde oko ocekivanog skora pred pocetak sezone Treci na zapadu, daleko iza prvog Jako los skor protiv ekipa koje imaju 50% pobeda ili jace a odvratno los protiv ovih bas najjacih, i to sve uz dosta dobre sezone saigraca tj. dobar sut, prvi su timski po procentu suta O Jokicevoj odbrani zaista ne treba uopste trositi reci, covek igra bukvalno samo napad a nazad statira i prati protivnike pogledom, eventualno nekad mahne rukom Dakle, covek je u odnosu na prethodne sezone popravio samo sebe, sa prilicno malim sansama za neki veci uspeh u plejofu ali ajde, videcemo Edited March 8, 20251 yr by Zli Gli
March 8, 20251 yr 1 hour ago, Zli Gli said: Kazem samo da smesno izgleda kad covek od 130kg koji inace ne skace onako mlatara rukama i baca se pokusavajuci da dobije faul koji nekad jeste ali cesto i nije