Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najvredniji igrač

Featured Replies

Just now, Engineer said:

4. Iza Alija, Džordana i Đokovića

Hvala brt.

• Replies 3.8k
  • Views 235.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A dobro, nemojte osudjivati unapred, mozda ga drze u saci nekim snimcima gde je intiman sa konjima ili tako nesto, sigurno postoji dobar razlog zasto ne demantuje

• Znaju svi koji su glasali ko je najkvalitetniji košarkaš sa srpskim pasošem i ko je najviše postigao prošle godine, nisu baš toliki retardi, ali su umesto da glasaju po automatizmu izabrali da iskažu

Posted Images

8 minutes ago, Engineer said:

Pričao je komentator. Jeste SGA favorit, ali ovo je statistički najbolja Jokićeva sezona. I jedini koji je među prva tri igrača u P/A/S. Mislim da ni toga nije bilo do sada, ali morao bih da proverim. I biko bi malo glupo da je dobijao ranije, a ne dobije sad.

A paz’ sad. U ukradenim loptama je četvrti. 

Diflekšns

2 hours ago, Engineer said:

Pričao je komentator. Jeste SGA favorit, ali ovo je statistički najbolja Jokićeva sezona. I jedini koji je među prva tri igrača u P/A/S. Mislim da ni toga nije bilo do sada, ali morao bih da proverim. I biko bi malo glupo da je dobijao ranije, a ne dobije sad.

Da je obojica nemaju ni jedan MVP, ne bi se ni postavljalo pitanje. Ovako ko zna.

Nije mu ovo najbolja sezona, nego mnogo više igra i više šutira nego ikad i zato su mu brojke. Najjača sezona mu je ona kad nisu hteli da mu daju treći zaredom (a i kraj sezone je odigrao preko kurca), ali su makar uzeli titulu. Tad je davao 25 poena na 14-15 šuteva uz nadrealnih 63% iz igre. 

Edited by Venom

Tako je. Svi zaboravljaju 36 minuta po utakmici. 

zapravo ne

jeste te sezone bolje sutirao ukupno, ali dosta losije za 3 uz duplo manje pokusaja, manje osvojenih lopti, vise izgubljenih i 2,5 poena manje po utakmici (na 36min naravno)

druga mvp sezona je najbliza ovoj

mozda i vaznije od toga, ne znam da li je postojao nesebicniji igrac slicnog nivoa dominacije u nba

gledam kliperse i denver intezivno poslednjih dana, nekad i utakmica za utakmicom i koliko god generalno gotivio kliperse, pa narocito ovogodisnje i ne samo zbog bogdana i uopste tu grupu igraca,  zabole oci od one kosarke, narocito hardenove, posle toga denverova utakmica kao melem za oci

ok, harden je kroz karijeru uvek i bio opozit onom sto igra jokic, ali ne mogu se oteti utisku koliko li je vece uzivanje igrati kao jokicev nego kao njegov saigrac

Meni se čini da ove godine u igri najviše kalkuliše, mada mi i subjektivni osećaj nije da igra više nego ikad. Naprotiv.

ma imao je ranije utakmice i to vezane gde je iz nekog razloga uzimao 3-4-5 suteva. sada redovno uzima 15+.

19 minutes ago, kralj said:

Meni se čini da ove godine u igri najviše kalkuliše, mada mi i subjektivni osećaj nije da igra više nego ikad. Naprotiv.

ma jok, bas suprotno

statisticki najvise sutira, plus najvise asistencija, po minutu, pa jos sve to na najvise  minuta po utakmici u karijeri

ali sve to je daleko manje bitno

ovaj istovremeni oporavak gordona i votsona (pa i  cancara, kao zlatne rezerve), plus vec neko vreme sasvim solidne partije najia, bitno menja sliku o denverovim mogucnostima, defanzivno su im daleko vece mogucnosti, a napad nikad nije ni bio upitan

11 hours ago, zorglub said:

Brate mili imao je 3 (TRI) slobodna bacanja :laugh:

U utakmici u kojoj je zabeležio 2 tripl-dabla. :huh:

Kazem samo da smesno izgleda kad covek od 130kg koji inace ne skace onako mlatara rukama i baca se pokusavajuci da dobije faul koji nekad jeste ali cesto i nije

10 hours ago, levi said:

razumem koncept i sve, ali Zli ovo je stvarno jedan od onih trenutaka kada treba da prećutiš

izdržao si titulu, izdržao si MVP, izdržaćeš i ovo, samo pusti da prođe

Visak slobodnog vremena ali krenuo sam sa kardio aktivnostima, izdrzi i ti jos malo prostog nabrajanja raznih cinjenica koje mu ne idu u korist, nije to nista strasno

9 hours ago, Mil@n said:

Što kaže Durent... Čudi me da nije ranije to napravio :D

Obrati paznju na celu izjavu Duranta, lepo je rekao na 1:49 kompletan kontekst

Fast paced game, (100 and?) so many posessions, whole offence is centered around him (making a play?), itd itd... pa tek onda I'm actually surprised he hasn't done that before. Dakle, rekao je prakticno da je iznenadjenje da nije to uradio i ranije s obzirom da je cela igra Denvera bazirana na njemu, od prevodjenja lopte pa dalje redom.

Kao sto rekoh mnogo puta, neka ga dozivotno u Denveru sa ovom solidnom skupinom jer nigde ne bi imao ovakvu slobodu i toliko kontakta s loptom, ni blizu. Zamisljam gore pomenutog Hardena kako ga ne bi jebao 2% u tom Jokicevom plejmejkingu i urucenjima i trazenju slobodnog igraca, nema teorije. 

Edited by Zli Gli

Edit: Ma u stvari mrzi me

Edited by napadaj

45 minutes ago, Zli Gli said:

neka ga dozivotno u Denveru sa ovom solidnom skupinom jer nigde ne bi imao ovakvu slobodu i toliko kontakta s loptom, ni blizu.

Da ceo napad teče kroz njega, to je tačno, samo ne znam zašto je to tačno loša stvar ako je dokazano generacijski plejmejker u pitanju? Kao da kažeš Kidu, Stoktonu i CP3-u: e, mnogo vi tu izvodite nešto, dajte malo loptu Reksu Čepmenu, Šendonu Andersonu i Metu Barnsu da i oni organizuju napad.

Takođe, pogledaj odnosa kontakta s loptom i vremena carinjenja lopte:

https://www.nba.com/stats/players/touches?dir=D&sort=TOUCHES

Mogu ja da ga ne volim koliko hoću, ali ovo su nestvarne brojke, suluda efikasnost.

Edited by zorglub

^^ :laugh:

Resenje je da napises da trolujem i uz to neku kratku intelektualnu podjebavacku doskocicu a onda te ja oteram u kurac i dobijem (kratki) ban, drugacije ne moze :sad:

@zorglub

Ma jasno sve nego da vidimo gde je Nagetse dovela za sad ta njegova istorijska individualna sezona:

41-22, negde oko ocekivanog skora pred pocetak sezone

Treci na zapadu, daleko iza prvog

Jako los skor protiv ekipa koje imaju 50% pobeda ili jace a odvratno los protiv ovih bas najjacih, i to sve uz dosta dobre sezone saigraca tj. dobar sut, prvi su timski po procentu suta

O Jokicevoj odbrani zaista ne treba uopste trositi reci, covek igra bukvalno samo napad a nazad statira i prati protivnike pogledom, eventualno nekad mahne rukom

Dakle, covek je u odnosu na prethodne sezone popravio samo sebe, sa prilicno malim sansama za neki veci uspeh u plejofu ali ajde, videcemo

Edited by Zli Gli

1 hour ago, Zli Gli said:

Kazem samo da smesno izgleda kad covek od 130kg koji inace ne skace onako mlatara rukama i baca se pokusavajuci da dobije faul koji nekad jeste ali cesto i nije