March 8Mar 8 8 minutes ago, Engineer said: Pričao je komentator. Jeste SGA favorit, ali ovo je statistički najbolja Jokićeva sezona. I jedini koji je među prva tri igrača u P/A/S. Mislim da ni toga nije bilo do sada, ali morao bih da proverim. I biko bi malo glupo da je dobijao ranije, a ne dobije sad. A paz’ sad. U ukradenim loptama je četvrti.
March 8Mar 8 2 hours ago, Engineer said: Pričao je komentator. Jeste SGA favorit, ali ovo je statistički najbolja Jokićeva sezona. I jedini koji je među prva tri igrača u P/A/S. Mislim da ni toga nije bilo do sada, ali morao bih da proverim. I biko bi malo glupo da je dobijao ranije, a ne dobije sad. Da je obojica nemaju ni jedan MVP, ne bi se ni postavljalo pitanje. Ovako ko zna.
March 8Mar 8 Nije mu ovo najbolja sezona, nego mnogo više igra i više šutira nego ikad i zato su mu brojke. Najjača sezona mu je ona kad nisu hteli da mu daju treći zaredom (a i kraj sezone je odigrao preko kurca), ali su makar uzeli titulu. Tad je davao 25 poena na 14-15 šuteva uz nadrealnih 63% iz igre. Edited March 8Mar 8 by Venom
March 8Mar 8 zapravo ne jeste te sezone bolje sutirao ukupno, ali dosta losije za 3 uz duplo manje pokusaja, manje osvojenih lopti, vise izgubljenih i 2,5 poena manje po utakmici (na 36min naravno) druga mvp sezona je najbliza ovoj mozda i vaznije od toga, ne znam da li je postojao nesebicniji igrac slicnog nivoa dominacije u nba gledam kliperse i denver intezivno poslednjih dana, nekad i utakmica za utakmicom i koliko god generalno gotivio kliperse, pa narocito ovogodisnje i ne samo zbog bogdana i uopste tu grupu igraca, zabole oci od one kosarke, narocito hardenove, posle toga denverova utakmica kao melem za oci ok, harden je kroz karijeru uvek i bio opozit onom sto igra jokic, ali ne mogu se oteti utisku koliko li je vece uzivanje igrati kao jokicev nego kao njegov saigrac
March 8Mar 8 Meni se čini da ove godine u igri najviše kalkuliše, mada mi i subjektivni osećaj nije da igra više nego ikad. Naprotiv.
March 8Mar 8 ma imao je ranije utakmice i to vezane gde je iz nekog razloga uzimao 3-4-5 suteva. sada redovno uzima 15+.
March 8Mar 8 19 minutes ago, kralj said: Meni se čini da ove godine u igri najviše kalkuliše, mada mi i subjektivni osećaj nije da igra više nego ikad. Naprotiv. ma jok, bas suprotno statisticki najvise sutira, plus najvise asistencija, po minutu, pa jos sve to na najvise minuta po utakmici u karijeri ali sve to je daleko manje bitno ovaj istovremeni oporavak gordona i votsona (pa i cancara, kao zlatne rezerve), plus vec neko vreme sasvim solidne partije najia, bitno menja sliku o denverovim mogucnostima, defanzivno su im daleko vece mogucnosti, a napad nikad nije ni bio upitan
March 8Mar 8 11 hours ago, zorglub said: Brate mili imao je 3 (TRI) slobodna bacanja U utakmici u kojoj je zabeležio 2 tripl-dabla. Kazem samo da smesno izgleda kad covek od 130kg koji inace ne skace onako mlatara rukama i baca se pokusavajuci da dobije faul koji nekad jeste ali cesto i nije 10 hours ago, levi said: razumem koncept i sve, ali Zli ovo je stvarno jedan od onih trenutaka kada treba da prećutiš izdržao si titulu, izdržao si MVP, izdržaćeš i ovo, samo pusti da prođe Visak slobodnog vremena ali krenuo sam sa kardio aktivnostima, izdrzi i ti jos malo prostog nabrajanja raznih cinjenica koje mu ne idu u korist, nije to nista strasno 9 hours ago, Mil@n said: Što kaže Durent... Čudi me da nije ranije to napravio Obrati paznju na celu izjavu Duranta, lepo je rekao na 1:49 kompletan kontekst Fast paced game, (100 and?) so many posessions, whole offence is centered around him (making a play?), itd itd... pa tek onda I'm actually surprised he hasn't done that before. Dakle, rekao je prakticno da je iznenadjenje da nije to uradio i ranije s obzirom da je cela igra Denvera bazirana na njemu, od prevodjenja lopte pa dalje redom. Kao sto rekoh mnogo puta, neka ga dozivotno u Denveru sa ovom solidnom skupinom jer nigde ne bi imao ovakvu slobodu i toliko kontakta s loptom, ni blizu. Zamisljam gore pomenutog Hardena kako ga ne bi jebao 2% u tom Jokicevom plejmejkingu i urucenjima i trazenju slobodnog igraca, nema teorije. Edited March 8Mar 8 by Zli Gli
March 8Mar 8 45 minutes ago, Zli Gli said: neka ga dozivotno u Denveru sa ovom solidnom skupinom jer nigde ne bi imao ovakvu slobodu i toliko kontakta s loptom, ni blizu. Da ceo napad teče kroz njega, to je tačno, samo ne znam zašto je to tačno loša stvar ako je dokazano generacijski plejmejker u pitanju? Kao da kažeš Kidu, Stoktonu i CP3-u: e, mnogo vi tu izvodite nešto, dajte malo loptu Reksu Čepmenu, Šendonu Andersonu i Metu Barnsu da i oni organizuju napad. Takođe, pogledaj odnosa kontakta s loptom i vremena carinjenja lopte: https://www.nba.com/stats/players/touches?dir=D&sort=TOUCHES Mogu ja da ga ne volim koliko hoću, ali ovo su nestvarne brojke, suluda efikasnost. Edited March 8Mar 8 by zorglub
March 8Mar 8 ^^ Resenje je da napises da trolujem i uz to neku kratku intelektualnu podjebavacku doskocicu a onda te ja oteram u kurac i dobijem (kratki) ban, drugacije ne moze @zorglub Ma jasno sve nego da vidimo gde je Nagetse dovela za sad ta njegova istorijska individualna sezona: 41-22, negde oko ocekivanog skora pred pocetak sezone Treci na zapadu, daleko iza prvog Jako los skor protiv ekipa koje imaju 50% pobeda ili jace a odvratno los protiv ovih bas najjacih, i to sve uz dosta dobre sezone saigraca tj. dobar sut, prvi su timski po procentu suta O Jokicevoj odbrani zaista ne treba uopste trositi reci, covek igra bukvalno samo napad a nazad statira i prati protivnike pogledom, eventualno nekad mahne rukom Dakle, covek je u odnosu na prethodne sezone popravio samo sebe, sa prilicno malim sansama za neki veci uspeh u plejofu ali ajde, videcemo Edited March 8Mar 8 by Zli Gli
March 8Mar 8 1 hour ago, Zli Gli said: Kazem samo da smesno izgleda kad covek od 130kg koji inace ne skace onako mlatara rukama i baca se pokusavajuci da dobije faul koji nekad jeste ali cesto i nije