Hele Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) 17 minutes ago, Midžeta said: Ma isto lik prakticno iz 90ih. Nabijaj se guzcom na kobaz drugog lika i guraj na silu, a sut ispod 50 posto i ispod 30 posto za 3. I gej autfit. Edited 20 hours ago by Hele
Hele Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Ovo je vrhunac kosarke, svidjalo se nekome ili ne, 4 napada, 12 poena i cao zdravo. 12 poena iz 4 napada ne mozes izvuci nabijanjem guzce na kobaz. 3
Zli Gli Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Aha, znaci on sutira u svakom klac periodu ovako, ok. Ako je to vrhunac kosarke, kako onda treba da rangiramo Jokicevih 0/6 ili koliko je vec ciglario u polufinalu? Dno kosarke? Sto se procenata tice, proveri to malo bolje, negde si se debelo zajebao u poredjenju ili prosto lazes kao ker, nesto od ta dva. Edited 18 hours ago by Zli Gli
Hele Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 29,3 posto za tri Vejd. Sto ti onda Jokic smeta, on se nabija dupetom na kobaz i siba se i krvave su mu ruke (🤭) posle svakog meca, samo je naprednija verzija igraca iz 90ih i kao centar vodi loptu, asistira i cepa trojke kao lud.
Zli Gli Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Jokic kao Jokic mi ne smeta, smatram da je veoma koristan igrac i ekstremno inteligentan, usporio je igru na svoj nivo u kojem se najbolje snalazi i na osnovu toga dominira u tim individualnim statistikama. Jokic kao najbolji svetski igrac i top xx svih vremena mi smeta jer nesto ne vidim da se ta dominacija u individualnim statistikama silno preliva na timske uspehe. Mislim, pricamo o nekom osmom svetskom cudu otprilike, ocekivalo bi se da ostali samo mogu da statiraju i da je to dovoljno za timski uspeh kad ono djoka, pogotovo reprezentativno. Nego, napisao si za Vejda otprilike da je los jer je sutirao 29% za 3 kroz karijeru pa eto nije mu smetalo da ima vrhunsku karijeru, svakako bogatiju (bar za te dvd NBA titule razlike) od Jokiceve koji sutira 36% ali eto kad je gorelo da ubaci samo jednu od 6, djoka. Ti isti saigraci s kojima on ne osvaja ni EP niti ubacuje tu jednu trojku na OI niti osvaja bilo sta kao lider su bili jako blizu da uzmu dosta jako SP, znaci nije u njima problem. Nesto tu debelo ne stima ili je prosto covek stvarno toliko dominantan ali 1) ne moze sam jer niko drugi oko njega u Nagetsima i nacionalnom timu nema pojma 2) nema srece
Mil@n Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) 9 minutes ago, Zli Gli said: Jokic kao Jokic mi ne smeta, smatram da je veoma koristan igrac i ekstremno inteligentan, usporio je igru na svoj nivo u kojem se najbolje snalazi i na osnovu toga dominira u tim individualnim statistikama. Ne da nije usporio igru već je vidi 2 sekunde ispred svih što je bukvalno natprirodan njegov kvalitet na osnovu kog skuplja te silne asistencije. 75, 80% bilo kog igrača bilo kada ne bi bacilo pasove koje on baca jer su u tom momentu pokriveni, ali već pola sekunde posle, taj prostor se otvara. 9 minutes ago, Zli Gli said: ocekivalo bi se da ostali samo mogu da statiraju i da je to dovoljno za timski uspeh kad ono djoka, pogotovo reprezentativno. Niko to ne očekuje, osim možda tebe. Niko ko razume k od košarke koliko god drkao na Jokića ne očekuje niti je to moguće da igra sam i osvaja titule u najjačoj ligi na svetu i u najvećoj konkurenciji na svetu ako ne postoji adekvatna timska pratnja. Nije mogao Jordan, nije mogao Barkley, Ewing, Malone, i brdo od najboljih igrača ikada pa je malo licemerno prikenjavati Jokari... Nije to ni do Jokare ni do bilo koga od njih već zbog prirode košarke kao timskog sporta. Reprezentativno dve medalje na koliko je bio takmičenja i kako je korišćen na nekima od njih - uopšte nije loše... 9 minutes ago, Zli Gli said: 1) ne moze sam jer niko drugi oko njega u Nagetsima i nacionalnom timu nema pojma 2) nema srece 3) postoji šansa da neko u datom momentu vremena bude bolji od njih, kao što ih je Minesota razvalila prošle godine sa timom koji je btw skrojen specijalno za Denver. I to može da bude kombinacija milion faktora... Al sve u svemu, i mrtvi Denver je doveo do titule, ali je i to izgleda malo pa mora do 10... Ono, preterivanje do beskraja. Edited 17 hours ago by Mil@n
Hele Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) 45 minutes ago, Zli Gli said: Nego, napisao si za Vejda otprilike da je los jer je sutirao 29% za 3 kroz karijeru pa eto nije mu smetalo da ima vrhunsku karijeru, svakako bogatiju (bar za te dvd NBA titule razlike) od Jokiceve koji sutira 36% ali eto kad je gorelo da ubaci samo jednu od 6, djoka. Pa nije mu smetalo jer je tad jos NBA bio u razvoju, tek se pravio mali iskorak u odnosu na guzica na kobaz hrkljus iz 90ih. Tad je jos do moglo da prodje, danas su to davno prosla vremena. Edited 16 hours ago by Hele 1
Zli Gli Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Jasno jasno, sad sutiraju 35.9% uz vise suteva u odnosu na tadasnjih 35.8 i sve je mnogo cvrsce, kompleksnije, i savrsenstvo je kad Kari sutne 4/4 na kraju meca protiv Francuza (i uvek sutira 4/4 u klacu) ali je isto tako i savrsenstvo kad Jokic sutne 0/6 protiv Amera, samo je to neki drugi vid savrsenstva koji mi obicni smrtnici ne razumemo To Hele majstorcino
Hele Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 20 hours ago, Zli Gli said: Nema gore gej faze kosarke kao sporta od ove danas u NBA, dovoljno je samo da uporedis izgled igraca nekad i sad i sve ti bude jasno a o cvrstini u igri da ne pricamo. Od oblacenja preko ponasanja na terenu i van njega, sve gejevi i metroseksualci. Kao sto si i sam rekao. Pravi momci i umetnici su preuzeli kosarku, ovi sto su igrali basket da bi se sto vise dodirivali sa drugim znojavim muskarcima su ostali u proslosti. Sada mozemo uzivati u sportu i svoj njegovoj lepoti, a ne u hrkljusu i muskim znojavim dodirima. YMCA ekipa je poslata na smetliste istorije. Nikad vise ciglarenje i kompenzacija kroz fajt zato sto ne mogu nista da pogode. Lako je Rodmanu da kupi tolike skokove kad su cigle padale svako malo. I onda se nesto potuku, pa i ja bih bio frustriran da toliko suteva promasim.
Hele Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago 6 minutes ago, Zli Gli said: Jasno jasno, sad sutiraju 35.9% uz vise suteva u odnosu na tadasnjih 35.8 i sve je mnogo cvrsce, kompleksnije, i savrsenstvo je kad Kari sutne 4/4 na kraju meca protiv Francuza (i uvek sutira 4/4 u klacu) ali je isto tako i savrsenstvo kad Jokic sutne 0/6 protiv Amera, samo je to neki drugi vid savrsenstva koji mi obicni smrtnici ne razumemo To Hele majstorcino Danas, u 20im se sutira 36,1 posto za tri i to 12,6/35. 90ih su sutirali 34,7 posto, ali 4/11,4. Valjda ti je jasno koliko je teze imati veci procenat, a uzeo si tri puta vise suteva. Izadji na kos ispred zgrade pa ispali 10 puta po partiji, cekajuci sigurica i otvorene suteve i opali 30 puta iz svih mogucih pozicija pa uporedi procente. Kosarka se igra da se postigne sto vise poena i pobedio je onaj koji je dao vise poena od protivnika, a ne ko se vise puta nabio guzicom na kobaz.
Midžeta Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Vejdara top frajer realno, treba ovo izneti A sada bi mogli da malo smalakšete sa nabijanjem guzica na kobas, jel moze? Edited 16 hours ago by Midžeta 3
Heyter Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Kak'i ste loodaci Ogadiste mi i ono malo NBA (naši) što gledam..
Recommended Posts