Jump to content
IGNORED

Najvredniji igrač

theanswer

Recommended Posts

Posted
5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

meni je veći problem od potpisa podrške žvalavom to što reklamira jebenu kladionicu

neki klinac od 13 godina nema predstavu o tome, al će zato kad vidi superbet sasvim sigurno imati pozitivno osećanje jer joker

bolje deci dop da deli

Tako je, bolje je reklamirati telekomunikacione usluge.

• Haha 2
Posted

Jes zavisnost od mobilnog i kladionice, sve to isti q :lolol:

Posted

Cela NBA ima svoje zvanične sponzore/kladioničarske partnere, čak i tokom prenosa objavljuju odds i lines itd, mislim da se ne zavaravamo puno :)

• +1 1
Posted

I ovi klubovi što reklamiraju kladionice bolje da deci dele dop.

• +1 1
Posted

Jbg, pun forum onih koji misle ako koriste travu i kokain da nisu narkomani :fantom:

• Haha 4
Posted
22 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

meni je veći problem od potpisa podrške žvalavom to što reklamira jebenu kladionicu

neki klinac od 13 godina nema predstavu o tome, al će zato kad vidi superbet sasvim sigurno imati pozitivno osećanje jer joker

bolje deci dop da deli

Kladionice su najveće zlo bez pogovora. Možeš da budeš 3x glumac kao što je R. Šerbedžija, da promovišeš ceo život jednakost i da budeš na pravoj strani, sekund stavljanja u službu te pošasti, diskredituje te za ceo život. 

Jokić se i toga latio samo zato što je ta kladionica glavni sponzor Mege, ali ga to (što verovatno nije uzeo lovu) čini, golim okom neprimetno manjim zlom. 

Ipak, postoje mesta predviđena da se o tome piše. Jasno je da konzumenti raznih SNS brendova nalaze za shodno da svoj antiesenesizam istresu na Jokića pa da čiste savesti navijaju za neki drugi esenesizam, ali ova tema bi trebalo da ostane košarkaška, namenjena nama koji odvajamo Jokića košarkaša i Jokića potpisnika, ili ga, sve uzevši u obzir, pratimo kao guilty pleasure. 

• +1 5
Posted

Jokicevo reklamiranje kladionice je milion puta gore od Radetovog, jer je idol klincima. Niko nece otici u kladionicu zbog glumca od 70 i kusur godina, mnogi klinci hoce zbog Jokera..

• +1 4
  • Haha 1
Posted
1 hour ago, Jimmy Kowalski said:

Oni ne daju svoje pare, tj. pare koji sami prave od recimo dilovanja ili sverca. To uzimaju za sebe. Ono sto kao vlast dele, su pare svih nas.

i to su, na neki nacin, pare svih nas. 

• Hvala 1
Posted

izgleda da je moguce istovremeno biti najbolji kosarkas na svetu i djubre od coveka. i ja bih voleo da nije tako i da joklic ima svest 1 vanje marinkovica. jbg nema, steta

• +1 5
Posted

Vanji je ostalo samo da ima svest kad već nije takav košarkaš.

• Haha 1
  • -1 6
Posted
54 minutes ago, kralj said:

Jokić se i toga latio samo zato što je ta kladionica glavni sponzor Mege, ali ga to (što verovatno nije uzeo lovu) čini, golim okom neprimetno manjim zlom. 

Ipak, postoje mesta predviđena da se o tome piše. Jasno je da konzumenti raznih SNS brendova nalaze za shodno da svoj antiesenesizam istresu na Jokića pa da čiste savesti navijaju za neki drugi esenesizam, ali ova tema bi trebalo da ostane košarkaška, namenjena nama koji odvajamo Jokića košarkaša i Jokića potpisnika, ili ga, sve uzevši u obzir, pratimo kao guilty pleasure. 

a gde da pišem o jokiću kao potpisniku liste žvalavom i ekskluzivnom promoteru klađenja

na topiku kladionica?

lupaš glupost kao po običaju, što se da pročitati iz bolda, al to ti se oprašta pošto si pročitao takvu tezu* na forumu

*nekomercijalna reklama

• +1 2
Posted

Otvorite hejtersku temu na Deponiji pa u tom oboru slobodno kenjajte.

Posted

Pa ovo je hejterska tema. Pogledaj naslov. Ne mozes coveku jedan lep epitet dati osim da je najvredniji igrac. Sada vec ex najvredniji.

• Vojvodo,serdare 1
Posted

Nezainteresovani Jokić je vrlo zainteresovan za kladionice, banke i Jelen, a tu i tamo potpiše neki siguran glas. Nisam čuo da je nezainteresovano napravio neki teren za besplatno korišćenje, sredio obalu Dunava u dužini od 100 metara i slično.

Jebem ga u usta, a obožavao sam ga do imbecilnosti.

• +1 2
  • Vojvodo,serdare 3
Posted
2 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Oni ne daju svoje pare, tj. pare koji sami prave od recimo dilovanja ili sverca. To uzimaju za sebe. Ono sto kao vlast dele, su pare svih nas.

Budi siguran da tu pliva i keš i to pozamašan. 

1 hour ago, Shan Jan said:

@Mil@n to je malo nategnuto. Drzava trosi pare na Partizan, nije da Partizan diluje drogu i od toga finansira tim. Tom logikom ne bi trebali da podrzavamo ni jednog sportistu u Srbiji jer svi dobijaju nekr pare od drzave.

Jeste da ima boljih nacina da se te pare potrose i ja sam to i zagovarao ali ne vidim da je tim Partizana nesto kriv zbog ovoga niti da saucestvuje u necemu losem.

Sponzorišu ga mafijaši i ubice sa vlasti, ako nemaš problem sa tim, tvoje pravo svakako.