Nikodije Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 rsb javio sinoc, verovatno je od njih poteklo pa ostali preuzimaju.
April Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Nadam se da je potpisao Onom hemijskomSent from my Moto G (5S) using Tapatalk
fandorin Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Po svemu sudeći mora da se plati obeštećenje Baskoniji. Zanimljivo da je to jedino Čović pomenuo do sada i to u decembru.
bradilko Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 kakva baskonija? kakve oni imaju veze sa petrusevim?
fandorin Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 41 minutes ago, bradilko said: kakva baskonija? kakve oni imaju veze sa petrusevim? Pre koledža je potpisao stipendijski ugovor sa Baskonijom. I po povratku Baskonija ima preče pravo na njegov potpis (recimo kao u slučaju Zvezde i Ristića), a ako potpisuje za neki drugi klub mora da se plati obeštećenje. Kako je igrao za Megu, a to pitanje se nameće kao logično, ne znam. Čović je u decembru pričao kako je dovođenje Petruševa u Zvezdu nemoguće upravo zbog visine tog obeštećenja.
bradilko Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 18 minutes ago, fandorin said: Pre koledža je potpisao stipendijski ugovor sa Baskonijom. I po povratku Baskonija ima preče pravo na njegov potpis (recimo kao u slučaju Zvezde i Ristića), a ako potpisuje za neki drugi klub mora da se plati obeštećenje. Kako je igrao za Megu, a to pitanje se nameće kao logično, ne znam. Čović je u decembru pričao kako je dovođenje Petruševa u Zvezdu nemoguće upravo zbog visine tog obeštećenja. e jebi ga, znaci doci ce u partizan nikad.
ZokiAsov Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 3 hours ago, Nikodije said: rsb javio sinoc, verovatno je od njih poteklo pa ostali preuzimaju. Docice kao sto su dosli i ostali koje su ti debili najavili
SNARC Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Hoce gospodar da se obezbedi da mu ne vicemo svasta tijekom meca sa Vozdovcem vecerac. Ne sme mu to proci.
bradilko Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 23 minutes ago, ZokiAsov said: Docice kao sto su dosli i ostali koje su ti debili najavili ne pratim taj idiotski forum. nisam znao da je to od njih poteklo. vec sam dezinformisao gomilu ljudi mislim da sam najebao
*edited by mod Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Izgleda da sam i ja naseo preko ortaka koji je shareovao :(
samo_opusteno Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Docice kao sto su dosli i ostali koje su ti debili najaviliNajavili su Obradovica pa su nam debili objasnjavali da se Vucic zajebao sa Trinkijerijem pa nece dozvoliti da Partizan opet bude pretnja.
BWA Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 Obeštećenja u današnjoj su smiješna. Ne vidim kako to može biti problem. Platimo obeštećenje, Petrusev pristane da igra za nižu platu zbog rada sa Željkom i svima dobro.
Kreator Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 8 hours ago, napadaj said: Gde piše? Ja samo kod Toleta vidim, izgleda da opet pali masu. Ko je Tole?
Kreator Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 (edited) 3 hours ago, bradilko said: ne pratim taj idiotski forum. nisam znao da je to od njih poteklo. vec sam dezinformisao gomilu ljudi mislim da sam najebao 3 hours ago, *edited by mod said: Izgleda da sam i ja naseo preko ortaka koji je shareovao :( Imate zvanični sajt KK Partizan. http://kkpartizan.rs/sr Prvo će tu izaći. Rifrešujte redovno i to je to. Imate i zvanični tviter nalog Partizana ako volite tu društvenu mrežu. Valjda je jasno da od kada je Željko u Partizanu da prvo vest ide iz kluba. Ostali "wanna be" insajderi su već koliko puta ispušili k., nadam se da će takav trend da se nastavi. Edited August 1, 2021 by BlackGeorge 5
napadaj Posted August 1, 2021 Posted August 1, 2021 21 minutes ago, BlackGeorge said: Ko je Tole? https://www.instagram.com/tole.tips/?hl=en
Recommended Posts