Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted

Stepanović je odličan igrač, ne čudi me što je Robija to prepoznao. Što bi se reklo najbolja domaća dostupna četvorka. Ja sam ga odavno skautirao™ i preporučio Zvezdi, al nema ko da čuje.

Posted

Bolji od očigeldno dostupnog Kalinića ?:fantom:

• Haha 1
Posted

Pričao sam o dostupnosti za Partizan, njima je Kalina nedostupan  :fantom:

Posted
17 hours ago, BlackGeorge said:

Pa kako bre ?? Za koliko miliona ??? :angry:

sića neka. 100.000 evra nedeljno

i dolazi helikopterom na trening iz Novih Banovaca, tamo ima kuću sa bazenom, zoo vrtom i 14 spavaćih soba. i to smo mu uzeli, sića neka, preko javnog nadmetanja, oduzeto od nekog krimosa, ne verujem da je plaćena više od 2M evra. jedino moramo garažu da mu proširimo, pošto ne može da stane svih 19 automobila koje ima. mislim koje smo mu kupili. vrlo povoljno.

Posted

To ona sajkaca u banovcima? 

Posted

Leo u Monaku. Steta, bas sam se nadao da bi uz Lovernja mogao da bude jedan od povratnika..

• +1 1
Posted

izgleda da robija nije fan tih izraubovanih povratnika, samo igraci u prajmu.

Posted

Ili se zaista ceka rasplet na draftu i oko nekih NBA ugovora, ili mozemo da ocekujemo jos stranaca posto vise nema nekih dostupnih i slobodnih domacih igraca klase bonbi.

Posted

mi vec imamo 4 stranca i to kad racunas ove lazne sa pasosima, koliko jos mozemo da namaknemo

Posted
7 minutes ago, goofs said:

mi vec imamo 4 stranca i to kad racunas ove lazne sa pasosima, koliko jos mozemo da namaknemo

Mozda ce se Mosley-u resavati pasos, ako ostane, ne znam. Uostalom, zar nije ovo ogranicenje relevantno samo za KLS?

Posted

Srećan Petrušev svima koji slave :)

• Wub 1
Posted

jel moguce???

odlicno tj vise nego odlicno!!!

Posted

Gde piše? Ja samo kod Toleta vidim, izgleda da opet pali masu.

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...