napadaj Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 E nek ste i vi shvatili da je General pametan čovek, nikad nije kasno. 3
copkillah Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 10 minutes ago, napadaj said: E nek ste i vi shvatili da je General pametan čovek, nikad nije kasno. Predugo im je putovalo iz dupeta u glavu :( 1
April Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 1 hour ago, MiddleClass said: Opet nam je marketing treci u Evropi. Coki je klub drzao pod konac... Posto je trn u oku raznim Danilovicima, Bokanima, Maljkovicima i drugim sns splacinama te izgleda da ce ga braca Vucic ispratiti. Covicu legendo! Hvala! Jbg, mi nemamo takve legende. Mi imamo samo Novicu... 2
goofs Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 34 minutes ago, MiddleClass said: Djeneral Moze neki link, izvor, nesto? Posto ovo mogu i ja da napravim u fotosopu za 10ak minuta.
MiddleClass Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 (edited) 4 minutes ago, goofs said: Moze neki link, izvor, nesto? Posto ovo mogu i ja da napravim u fotosopu za 10ak minuta. Emisija od 30min, "Probudi se" Nova S. Gostovao jutros valjda. Imas na yt Edited July 8, 2021 by MiddleClass 1
napadaj Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Dule: "Najveći krivci su igrači, oni koji su se odazvali, i oni koji nisu". Nova S: "Kriv je i Jokić i igrači koji se nisu odazvali".
Fins fleet Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Novica Ubica Covek simbol za borbu. Hvala legendo. 5
holden kolfild Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 hvala novice. Kapiten. u drugim vestima, konacno se pojavilo ime sponzora:
Popular Post goofs Posted July 8, 2021 Popular Post Posted July 8, 2021 U ime Novice jedna starogradska posalica, datira jos iz TNT ere: Cela kosarkaska ekipa Partizana sedi na rucku, svi jedu normalno priborom, samo Novica komada zubima. Kaze mu Tripko: - "Novice brate, nozem" - "Koga brate, KOGA?!" Sam cu izaci. 5 10
BWA Posted July 8, 2021 Posted July 8, 2021 Novica je učinio da zaplačem danas, ali život ide dalje. Danas je utvrđeno da minimalan budžet klubova EL iznosi 7 miliona eura. Imajuci u vidu činjenicu da mi raspolazemo sa 3x više ostaje nejasno šta je sa licencom? 2
Recommended Posts