Moća Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Grobari posle ove Duletove izjave 1 Link to comment
napadaj Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 E nek ste i vi shvatili da je General pametan čovek, nikad nije kasno. 3 Link to comment
copkillah Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 10 minutes ago, napadaj said: E nek ste i vi shvatili da je General pametan čovek, nikad nije kasno. Predugo im je putovalo iz dupeta u glavu :( 1 Link to comment
Joe D Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 vidim da je i general shvatio da je neko pametan 1 Link to comment
April Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 1 hour ago, MiddleClass said: Opet nam je marketing treci u Evropi. Coki je klub drzao pod konac... Posto je trn u oku raznim Danilovicima, Bokanima, Maljkovicima i drugim sns splacinama te izgleda da ce ga braca Vucic ispratiti. Covicu legendo! Hvala! Jbg, mi nemamo takve legende. Mi imamo samo Novicu... 2 Link to comment
goofs Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 34 minutes ago, MiddleClass said: Djeneral Moze neki link, izvor, nesto? Posto ovo mogu i ja da napravim u fotosopu za 10ak minuta. Link to comment
MiddleClass Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 (edited) 4 minutes ago, goofs said: Moze neki link, izvor, nesto? Posto ovo mogu i ja da napravim u fotosopu za 10ak minuta. Emisija od 30min, "Probudi se" Nova S. Gostovao jutros valjda. Imas na yt Edited July 8, 2021 by MiddleClass 1 Link to comment
napadaj Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Dule: "Najveći krivci su igrači, oni koji su se odazvali, i oni koji nisu". Nova S: "Kriv je i Jokić i igrači koji se nisu odazvali". Link to comment
Fins fleet Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Novica Ubica Covek simbol za borbu. Hvala legendo. 5 Link to comment
holden kolfild Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 hvala novice. Kapiten. u drugim vestima, konacno se pojavilo ime sponzora: Link to comment
Popular Post goofs Posted July 8, 2021 Popular Post Share Posted July 8, 2021 U ime Novice jedna starogradska posalica, datira jos iz TNT ere: Cela kosarkaska ekipa Partizana sedi na rucku, svi jedu normalno priborom, samo Novica komada zubima. Kaze mu Tripko: - "Novice brate, nozem" - "Koga brate, KOGA?!" Sam cu izaci. 5 10 Link to comment
BWA Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Novica je učinio da zaplačem danas, ali život ide dalje. Danas je utvrđeno da minimalan budžet klubova EL iznosi 7 miliona eura. Imajuci u vidu činjenicu da mi raspolazemo sa 3x više ostaje nejasno šta je sa licencom? 2 Link to comment
Recommended Posts