April Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 https://sportske.net/vest/kosarka/partizan-ne-prestaje-da-iznenaduje-stiglo-i-cetvrto-pojacanje-442669Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Link to comment
April Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Svako jutro novo čudo...više niko i ne notiraSent from my Moto G (5S) using Tapatalk Link to comment
Jose Raul Capablanca Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 14 hours ago, Mark Rothko said: A ovi najavljuju Dilejnija. Šta ja znam... Do sada tačno nijednom niko nije imao nagoveštaj o kom igraču se radi, pa verujem da je tako i sada. Čak sam čuo priču da nesretni Ostoja saznaje malo pre medija... Link to comment
Ros Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 22 minutes ago, Jose Raul Capablanca said: Do sada tačno nijednom niko nije imao nagoveštaj o kom igraču se radi, pa verujem da je tako i sada. Čak sam čuo priču da nesretni Ostoja saznaje malo pre medija... ostoja samo treba da nahrani svinje i nista ne dira Link to comment
Joe D Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Just now, Ros said: ostoja samo treba da nahrani svinje prevozi klavire i nista ne dira 1 Link to comment
Redoran Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 8 hours ago, Heaviside said: Dajte ljudi, kakav Nordeus, kompanija je prodata globalnom igraču, stranom tj. američkom naravno, i postoji tačno 0% šansi da bi oni davali pare a da se ne radi o klasičnom sponzorskom ugovoru sa sve potpisom pred kamerama. Možda se bivši vlasnim loži na Partizan pa je dao neke pare, ali to nije Nordeus i sponzorstvo iz prihoda firme nego sipanje žive privatne love. Firma je prodata za oko 370 miliona dolara, pre poreza i rastaljivanja sa partnerima i ne mogu da kažem da su šanse 0% da se od tih privatnih para sipa u Partizan jer svakakvih budala ima (vidi KKCZ topik) ali nisu velike. Od tih 370 miliona, oko 200 je u kešu a ostatak u novoizdatim akcijama kupca i još nekim opcijama. Taj keš se onda deli na tri suvlasnika i onda jedan od njih, zato što je veliki grobar, odluči da u naredne tri godine sprži većinu svog keša na Partizan. Hoće to. Kao što rekoh par strana unazad: Quote Maderaši su usput dobili zadatak da u vaskoliku čaršijutm plasiraju baronije o nekakvim velikim navijačima iz poslovnog sektora i bogatim predstavnicima dijaspore. Ovi malo guglali, pronašli ko se od domaćih privrednika u skorije vreme dobro opario, i eto kako i zašto čaršijatm bruji o Nordeusu. Isto kao što su brujali o Neltu u vreme kada su ovi prodali biznis Pepsiju. Pa ko se upeca, upecao se. Link to comment
April Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 Sem što i dalje divno ćakulate o fantomskom sponzoru, el gledao neko slučajno gospodina Kuruksa? Link to comment
SNARC Posted July 8, 2021 Share Posted July 8, 2021 18 minutes ago, BWA said: Novica se penzionisao. Mogao bi Silobada da menja..recimo. Hvala mu. 1 Link to comment
shimpu Posted July 8, 2021 Author Share Posted July 8, 2021 44 minutes ago, April said: Sem što i dalje divno ćakulate o fantomskom sponzoru, el gledao neko slučajno gospodina Kuruksa? bolje je da se raspravlja o sponzoru na 10 strana nego o igrackom kadru Link to comment
shimpu Posted July 8, 2021 Author Share Posted July 8, 2021 32 minutes ago, BWA said: Novica se penzionisao. nebitna vest, hajde dajte jos malo rasprave o sponzoru 2 Link to comment
shimpu Posted July 8, 2021 Author Share Posted July 8, 2021 nadam se da ce malo uspore sa pojacanjima jer sam od uzbudjenja juce svasta pojeo i popio...sve mi se pomesalo...i leptir kupusar i katakuzma Link to comment
shimpu Posted July 8, 2021 Author Share Posted July 8, 2021 o novici cu neki drugi put, previse uzbudjenja u kratkom periodu...prvo zeljko, pa onda redom panter, avramovic, lidej, letonac i sad novica ode u penziju...nisam se ovoliko uznemirio jos od vremena kad je drobnjak dao trojku iz auta pa do sad Link to comment
Recommended Posts