Milošica Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 1 minute ago, Plajvi said: Bilo bi lepo da su to kontakti s realnoscu Sad ide ona Duletova 1
holden kolfild Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 bio sam na promociji predinovog romana, mongolske mrlje/pege, zeljko i diklic prisutni. posle toga, krecem u neku levu kafanu, a u grmecu opet dva drugara. bila je i treca stolica koliko sam video dok sam prolazio, ta je bila za savu =) 1 2
Mark Rothko Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 1 minute ago, holden kolfild said: bio sam na promociji predinovog romana, mongolske mrlje/pege, zeljko i diklic prisutni. posle toga, krecem u neku levu kafanu, a u grmecu opet dva drugara. bila je i treca stolica koliko sam video dok sam prolazio, ta je bila za savu =) A Predin nam je baš falio u drugoj utakmici kada je sudio Ika Belošević.
MayDay Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Srela i ja Žoca i Diklića u Grmeču. Ali nisam ga smarala, nije to Dule pa da imamo naše teme. 😁
theanswer Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 "vest" nije iz kurira nego iz žurnala i ako je pročitate videćete da i nije vest
*edited by mod Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 KLS najavio da igramo i to u Areni. Fenomenalno, nema šta. Bitna takmičenja cele sezone u Pioniru, a onda ovo nebitno u Areni...
theanswer Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 10 hours ago, *edited by mod said: KLS najavio da igramo i to u Areni. Fenomenalno, nema šta. Bitna takmičenja cele sezone u Pioniru, a onda ovo nebitno u Areni... Kaže Tegeltija da to nije tačno, da odluka tek treba da se donese danas valjda
Profesionalac Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 (edited) Gotova sezona za KKP Saopštenje kluba povodom odluke o neigranju KLS. Edited June 9, 2022 by Profesionalac
Mark Rothko Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 Đuka Bizon, narodni poslanik i disciplinski sudija KLS, taman naoštrio pero da kažnjava, jbg. 1
SNARC Posted June 9, 2022 Posted June 9, 2022 1 minute ago, Mark Rothko said: Đuka Bizon, narodni poslanik i disciplinski sudija KLS, taman naoštrio pero da kažnjava, jbg. Leon Deleon umro ? 3
Recommended Posts