Milošica Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 2 minutes ago, Nikodije said: svako sprdanje na racun filipa je jos jedan pucanj u predsednika covica, pa vi vidite kakvi ste zlikovci Ja sam jedan od najvecih Filipobranitelja koji postoje. 1
Ratamahatta Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 5 minutes ago, Nikodije said: svako sprdanje na racun filipa je jos jedan pucanj u predsednika covica, pa vi vidite kakvi ste zlikovci Imajte na umu da je on sin bake 4 unuceta
placenik Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Jel znate gde će biti neki potok, za nas bez ulaznica?
copkillah Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 59 minutes ago, placenik said: Jel znate gde će biti neki potok, za nas bez ulaznica? ili još gore, imaš ulaznicu ali nisi u zemlji
Milošica Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 3 minutes ago, copkillah said: ili još gore, imaš ulaznicu ali nisi u zemlji Jel kod tebe ulaznica ili ti je u BG?
Joe D Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 6 minutes ago, copkillah said: ili još gore, imaš ulaznicu ali nisi u zemlji tuzno zaista
*edited by mod Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 7 minutes ago, copkillah said: ili još gore, imaš ulaznicu ali nisi u zemlji Ti si njihov? 😱😱😱
copkillah Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 10 minutes ago, Milošica said: Jel kod tebe ulaznica ili ti je u BG? 7 minutes ago, Joe D said: tuzno zaista ne brinite, još gori od mene će biti tamo 6 minutes ago, *edited by mod said: Ti si njihov? 😱😱😱 To sam ja, Ćoki 1
copkillah Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Just now, Joe D said: ma meni tuzno to sto nisi u zemlji misliš 2m ispod? 2
MayDay Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Meni se ide u Pionir veceras. Puna sam nemira, ne mogu da radim ceo dan.
theanswer Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 Just now, MayDay said: Meni se ide u Pionir veceras. Puna sam nemira, ne mogu da radim ceo dan. Džabe se nerviraš, izgubićemo lagano kao u prvoj. Možda i jače ako se Kalinić pojavi trezan umesto mamuran ko na prvoj
MayDay Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 5 minutes ago, theanswer said: Džabe se nerviraš, izgubićemo lagano kao u prvoj. Možda i jače ako se Kalinić pojavi trezan umesto mamuran ko na prvoj Pa mozda i necemo! Pitaju se i nasi igraci nesto. Nek igra Kalinic kako hoce i Davidovac i svi od kojih se ocekuje. Samo da ne proradi Ivanovic koji se ceo moj zivot razgoropadi protiv KKP. Kod nas da zaplesu Lesor, Panter i Aleksa, a moze i Radenka i da vidimo ko pobedjuje. 1
1n54jd3r Posted June 6, 2022 Posted June 6, 2022 5 hours ago, shimpr said: U 18h Dodjoh sad sa posla polumrtav, trazim na areni prenos i krenem da gledam. Surimo zvezdu 23 poena prednosti u prvom poluvremenu. Trebalo mi je nekoliko minuta da skapiram da je snimak. Na stranu sto na centru partizanov grb. Tupadzija 1 1
Recommended Posts