Kreator Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 14 minutes ago, garmonbozia said: Kobre štabre? aubre Šta bre? Ovo bre !!! Idemo dalje ...
SNARC Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Utisak mi je da je nas premudri predsednik, u svojoj iskrenoj, casnoj i plemenitoj nameri da obezbedi progres srpske kosarke, odlucio da mi osvojimo Eurokup..a da oni drugi osvoje Jadranku, pa da oba kluba budu u EL one tamo sezone.
garmonbozia Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Neki imaju filijale u ABA ligi, a neki u Evroligi
Кристофер Лумумбо Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Evroligu neka je sramota ako po hitnom postupku ne dodeli licencu.
BWA Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Licencu, nego šta. Najbolje da nam se ovakvi igrači mrcvare u drugorazrednom takmičenju.
napadaj Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 (edited) Što bi rekao Vranjković: "Mi smo zalutali i evo sad se vraćamo polako, ali ne znamo kako". Edited July 6, 2021 by napadaj
Popular Post bradilko Posted July 6, 2021 Popular Post Posted July 6, 2021 odlicno je ovo. slusati ove kako skice samo zbog ravnopravnog statusa sa partizanom je neprocenjivo. za ovoliko godina " zdrave dominacije" uspeli sa da odu na top 9 i naprave dvojicu epizodista za reprezentaciju. posrali se u aba ligu sa njihovim covic sistemom sa sve fmp 2 u istoj ligi. snaga partizana zato sto ima ko da zameni i trenere i igrace. oterali ste dujana i evo vam sad zeljko obradovic. sutra ce da se vrati bogdan, lucic ili neko treci. i tako ide taj krug a vi dovedite covica, alimpija, vesica, radonju pa opet radonju, pa covica pa probajte sa andrejom i tako isto u krug ali neki vas muceni krug 12 3
Lord Stef Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Jbt rasturismo Olimpiju. Ko jos ima tamo da valja, jel' produzio Djidji Datome, zdravi li su Rodrigez i Hajns?
theanswer Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Ima li neko crveno slovo izmedju Petrovdana i Ognjene Marije, deluje mi kao preveliki razmak da čekamo izmedju 2 bombe?
goofs Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Pa ima Micov, ali on hoce da pomogne, nece da igra za pare, a nama takvi ne trebaju
Кристофер Лумумбо Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 Mene sad kopka kog pleja ce da dovede, nebo je granica.
Kreator Posted July 6, 2021 Posted July 6, 2021 5 minutes ago, Lord Stef said: Jbt rasturismo Olimpiju. Ko jos ima tamo da valja, jel' produzio Djidji Datome, zdravi li su Rodrigez i Hajns? Čeka se Micov koji se juče u intervjuu bukvalno sam nudio Željku. Šta će Željko odlučiti, videćemo.
Recommended Posts