Jump to content

KK Partizan 2021/22

Featured Replies

14 minutes ago, garmonbozia said:

Kobre štabre?

aubre

Šta bre? Ovo bre !!!

Idemo dalje ... :fantom:

Utisak mi je da je nas premudri predsednik, u svojoj iskrenoj, casnoj i plemenitoj nameri da obezbedi progres srpske kosarke, odlucio da mi osvojimo Eurokup..a da oni drugi osvoje Jadranku, pa da oba kluba budu u EL one tamo sezone.

Neki imaju filijale u ABA ligi, a neki u Evroligi :fantom:

Evroligu neka je sramota ako po hitnom postupku ne dodeli licencu. 

Jbg zna se ko je stariji brat

Licencu, nego šta.

Najbolje da nam se ovakvi igrači mrcvare u drugorazrednom takmičenju.

Što bi rekao Vranjković: "Mi smo zalutali i evo sad se vraćamo polako, ali ne znamo kako".

Edited by napadaj

Ideeemmooo, samo grubo i samo jako !!! 

• Popular Post

odlicno je ovo. slusati ove kako skice samo zbog ravnopravnog statusa sa partizanom je neprocenjivo.

za ovoliko godina " zdrave dominacije" uspeli sa da odu na top 9 i naprave dvojicu epizodista za reprezentaciju. posrali se u aba ligu sa njihovim covic sistemom sa sve fmp 2 u istoj ligi.

snaga partizana zato sto ima ko da zameni i trenere i igrace. oterali ste dujana i  evo vam sad zeljko obradovic. 

sutra ce da se vrati bogdan, lucic ili neko treci. 

i tako ide taj krug a vi dovedite covica, alimpija, vesica, radonju pa  opet radonju, pa covica pa probajte sa andrejom i tako isto u krug ali neki vas muceni krug

Jbt rasturismo Olimpiju. Ko jos ima tamo da valja, jel' produzio Djidji Datome, zdravi li su Rodrigez i Hajns?

Ima li neko crveno slovo izmedju Petrovdana i Ognjene Marije, deluje mi kao preveliki razmak da čekamo izmedju 2 bombe?

Pa ima Micov, ali on hoce da pomogne, nece da igra za pare, a nama takvi ne trebaju

Mene sad kopka kog pleja ce da dovede, nebo je granica. 

Jel ima neki dobar plej u tom Armaniju?

5 minutes ago, Lord Stef said:

Jbt rasturismo Olimpiju. Ko jos ima tamo da valja, jel' produzio Djidji Datome, zdravi li su Rodrigez i Hajns?

Čeka se Micov koji se juče u intervjuu bukvalno sam nudio Željku. Šta će Željko odlučiti, videćemo.

Guest
This topic is now closed to further replies.