July 6, 20213 yr 14 minutes ago, garmonbozia said: Kobre štabre? aubre Šta bre? Ovo bre !!! Idemo dalje ...
July 6, 20213 yr Utisak mi je da je nas premudri predsednik, u svojoj iskrenoj, casnoj i plemenitoj nameri da obezbedi progres srpske kosarke, odlucio da mi osvojimo Eurokup..a da oni drugi osvoje Jadranku, pa da oba kluba budu u EL one tamo sezone.
July 6, 20213 yr Licencu, nego šta. Najbolje da nam se ovakvi igrači mrcvare u drugorazrednom takmičenju.
July 6, 20213 yr Što bi rekao Vranjković: "Mi smo zalutali i evo sad se vraćamo polako, ali ne znamo kako". Edited July 6, 20213 yr by napadaj
July 6, 20213 yr Popular Post odlicno je ovo. slusati ove kako skice samo zbog ravnopravnog statusa sa partizanom je neprocenjivo. za ovoliko godina " zdrave dominacije" uspeli sa da odu na top 9 i naprave dvojicu epizodista za reprezentaciju. posrali se u aba ligu sa njihovim covic sistemom sa sve fmp 2 u istoj ligi. snaga partizana zato sto ima ko da zameni i trenere i igrace. oterali ste dujana i evo vam sad zeljko obradovic. sutra ce da se vrati bogdan, lucic ili neko treci. i tako ide taj krug a vi dovedite covica, alimpija, vesica, radonju pa opet radonju, pa covica pa probajte sa andrejom i tako isto u krug ali neki vas muceni krug
July 6, 20213 yr Jbt rasturismo Olimpiju. Ko jos ima tamo da valja, jel' produzio Djidji Datome, zdravi li su Rodrigez i Hajns?
July 6, 20213 yr Ima li neko crveno slovo izmedju Petrovdana i Ognjene Marije, deluje mi kao preveliki razmak da čekamo izmedju 2 bombe?
July 6, 20213 yr 5 minutes ago, Lord Stef said: Jbt rasturismo Olimpiju. Ko jos ima tamo da valja, jel' produzio Djidji Datome, zdravi li su Rodrigez i Hajns? Čeka se Micov koji se juče u intervjuu bukvalno sam nudio Željku. Šta će Željko odlučiti, videćemo.