Jump to content

KK Partizan 2021/22

Featured Replies

• Replies 8.1k
  • Views 468.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• copkillah
    copkillah

• J.R. Cash
    J.R. Cash

Jebiga, braco, iskalcovase nas na kraju. Tokom cele serije su pogadjali velike suteve, svaka im cast na tome. Mi smo veliku sansu propustili na kraju druge cetvrtine, na poluvreme je moralo da se ode

• kud u maglu Simoviću
    kud u maglu Simoviću

na danšnji dan

Posted Images

Da su ih malo više išle trojke bilo bi svašta. Sa ovim procentima bi i Krka mogla da se nosi sa njima.

Svakako bi bilo lepo da ih ove sezone više ne gledamo u Bg

Ima nesto i do nase odbrane.

To je to, ne mogu ovi da okrenu. :D 

Just now, Plajvi said:

To je to, ne mogu ovi da okrenu. :D 

Smajli znaci da jedva cekas da nas trpate u finalu?

Prava reakcija na Zelimirovo napusavanje oko "loseg treninga" i nezalaganja.
Zavrsavamo posao u PG.

13 minutes ago, Milošica said:

Smajli znaci da jedva cekas da nas trpate u finalu?

Yep Baby Jerry GIF by MOODMAN

Nece biti trpanje, 3-1. 

Ali mi je primarno dokurcilo da gledam finalne duele™ iz Podgorice i Nikolu Ivanovica kako ume 2+1 u svakom napadu u drugom poluvremenu. :D 

sad ces da ga gledas kako ne ume nista u svakom napadu za promenu. 

Željko hoće u svakom trenutku trojicu koji mogu da organizuju napad i to protiv nekih i može; već protiv Radonje ne prolazi.

Precenili smo ovaj tim.

• Author

Juce se desilo nesto neverovatno. Dosao sam kuci, spremio decu za spavanje i pustim arenu da vidim da li ima neki fudbal kad ono prazni se hala, ne znam ni ko je igrao. I vidim Partizan buducnost jebote. Propo sam 

Nisi mnogo propustio, izrutinirali smo ih.

2 hours ago, shimpr said:

Juce se desilo nesto neverovatno. Dosao sam kuci, spremio decu za spavanje i pustim arenu da vidim da li ima neki fudbal kad ono prazni se hala, ne znam ni ko je igrao. I vidim Partizan buducnost jebote. Propo sam 

navuko si se i ti na chit chet kao nikodije

• Author

Jesam, pre neki dan sam zaboravio da odem na posao citajuci komentare. Ne znam o cemu se diskutovalo, samo sam citao i prodje dan

5 dana razmaka do sledece utakmice, sumanuto. kao da igraju jos nesto paralelno a ne samo ovo.

nekad se aba plej of igrao dan za danom.

Edited by Nikodije

Guest
This topic is now closed to further replies.
Background Picker
Customize Layout