goofs Posted April 27, 2022 Posted April 27, 2022 Uh, tada je Kukoc u Benetonu bio placeniji od Dzordana u Bulsima druga vremena, pricam o 2000im
copkillah Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 22 minutes ago, goofs said: o jbt :( nisam ni znao da je bio bolestan srčani udar :(
ToniAdams Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 joj baš mi je žao, bio je sjajan igrač i jako gotivan lik 1
pacey defender Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 :( Nisam znao da je ovako mlad, odnosno, davao sam mu recimo godina vise. Uzeo tri titule evropskog prvaka do 27.godine.
kud u maglu Simoviću Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 ja sam potpuno izgubio iz sečanja da je igrao za partizan večna mu slava
pacey defender Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 (edited) pa realno ovo je za nostalgiju. da udje u zapisnik da je borovica imala (imao?) prvaka evrope. Edited April 28, 2022 by pacey defender
bradilko Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 bas sam video na fb-u. PUM ali koliko me je nervirao kao navijaca partizana, tog partizana kojeg nisam propustao u hali sportova. uvek ovako: stizemo ih, u nekom periodu cuvamo dobro kukija i radju ali sretenovic ili dusko ivanovic pogode. mrznja najgora. ali sretenovic koji se nametne kao plej takvim silnim igracima i ispred luke pavicevica ( i one price o mladim igracima i bormio backgroundu) pa to je posebna vrsta kosarkaske genijalstine. neverovatan igrac, kad znas sta mozes, sa kim mozes. kosarkaski genije je bio sreta. poslednji put sam ga video na kalisu na partizanovim. uvek overim to sveto mesto gde sam trenirao kao klinac, verovatno mu je sin igrao za te klince ( to mi je bio utisak veceri, na tribinama smo trazili kao klinci neku lepojku ako smo uopste stizali od napora da mislimo na to a kad sam video sretu tu gomila roditelja, price retardirane i sl. razlicite epohe jebiga) skansi, sretenovic.. 1
bradilko Posted April 28, 2022 Posted April 28, 2022 On 26.4.2022. at 19:48, Mark Rothko said: Ćilders. Lik nam izbio jednu EL titulu, ali dobro. a nee, nama je izbio El titulu teodosic. da je bar obruc pogodio nikakav cildres se ne bi desio. ovaaj je sve promasio 2
*edited by mod Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Igramo u utorak u 19h ali u Pioniru. Sva kuknjava oko karata i opet igramo u Pioniru...
MiddleClass Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 Necete igrati ni eventualno finale u Areni. Usrao se onaj ko odlucuje i trazio Pionir.
Nikodije Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 posto su, jelte, od burse izgubili zbog arene. pa sada moraju u pionir.
*edited by mod Posted May 6, 2022 Posted May 6, 2022 Ali najjače je objašnjenje da je to zato što se sprema Arena za F4 pošto su to dva potpuno drugačija dešavanja... Sad kako je krenulo ako dobijemo u Pioniru nećemo Arenu videti ni sledeće sezone... 1
Recommended Posts