Geo Posted April 2, 2022 Posted April 2, 2022 2 hours ago, April said: Gledajte Balšu Živanovića Tog malog vredi kupiti Pa Madar(par meseci razlika) je po meni veci talenat i cenim da cemo tesko imato roster sa dva klinca na pleju ... Sada mu gledam statistiku i bas bode oci procenat za tri i mali broj asistencija i posebno ucinak u proslom kolu protiv vrsnjaka iz Mege ...
April Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 Pa Madar(par meseci razlika) je po meni veci talenat i cenim da cemo tesko imato roster sa dva klinca na pleju ... Sada mu gledam statistiku i bas bode oci procenat za tri i mali broj asistencija i posebno ucinak u proslom kolu protiv vrsnjaka iz Mege ...Hajde se priseti kako je Madar prošao protiv Mege, nije davno bilo....U svakom slučaju, od kako je Madar proigrao, KKP ponovo igra košarku . Sa dvojicom takvih bismo verovatno eliminisali padove koje imaamo u svakoj utakmici, pa i juče.
Joe D Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 (edited) 9 hours ago, Geo said: Pa Madar(par meseci razlika) je po meni veci talenat i cenim da cemo tesko imato roster sa dva klinca na pleju ... Sada mu gledam statistiku i bas bode oci procenat za tri i mali broj asistencija i posebno ucinak u proslom kolu protiv vrsnjaka iz Mege ... cuj po tebi. madara draftovalii seltiksi, gde moze ovaj klinac da se poredi sa njim. Edited April 3, 2022 by Joe D 1
Geo Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 10 hours ago, April said: Hajde se priseti kako je Madar prošao protiv Mege, nije davno bilo.... U svakom slučaju, od kako je Madar proigrao, KKP ponovo igra košarku . Sa dvojicom takvih bismo verovatno eliminisali padove koje imaamo u svakoj utakmici, pa i juče. Secam se samo da je igrao malo ali gledajuci statistiku sada za tih 8 minuta je bio perfektan (u napadu) ... Sve u svemu, po meni Zivanovic nije plej stranac sa kojim bi imali evroligaske ambicije ili jos gore mogli da igramo ozbiljno el. .... 10 hours ago, Joe D said: cuj po tebi. madara draftovalii seltiksi, gde moze ovaj klinac da se poredi sa njim. Ne moze naravno, to je i poneta jer su vrsnjaci ....Klinac je vas Topic, ovaj decko je stariji 4 godine i vec bi trebao da fino puni kolone sa dobrim procentom u Mornaru ako je ....
DCI Banks Posted April 3, 2022 Posted April 3, 2022 Zelimire Tichu sad ne Qrcci se ne spominji istok drzi se sporta i vici na igrace... pa da krenemo na nas posao polakko * 1
Profesionalac Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 Po današnjim EK utakmicama deluje da nam u 1/8 finala dolazi Venecija (osim ako ne pobede sutra u gostima Granku), pa u 1/4f CedOli (sem ako izgube od Promiteasa) vs pobednik duela Hamburg - Turk Telekom.
goofs Posted April 5, 2022 Posted April 5, 2022 Takodje u tom raspletu, Huventud ide na Virtusa u 1/4f, sto je win-win za nas. Samo da Cedolimpija ne usere motku.
Geo Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Kako mrzim dvorane gde ima par budala sa onim trubicama ...
ZokiAsov Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Brukamo se malo u ovoj trecoj cetvrtini Izgleda odtegao zeljko
Geo Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 (edited) Ne znam koliko nam rezultatski znaci ova utakmica zbog tih procenata? Edited April 6, 2022 by Geo
goofs Posted April 6, 2022 Posted April 6, 2022 Venecija ili Buraspor nam dolaze, zavisi od utakmice na Kanarima.
Recommended Posts