Jump to content
IGNORED

KK Partizan 2021/22

shimpu

Recommended Posts

Posted

Mislim da bi ubio Zagorca da je ovaj njihov crnac pogodio ovu trojku iz rekontre ...

Posted

Jebem ti Lesorova iskakanja, svaki put primimo kos zbog njega. Nije mi jasno sto mu Zeljko to dopusta..

• +1 2
Posted

Aleksa je idiot epskih razmera...........

Posted

tačno sam znao da ćemo da prospemo prednost 

Posted

Kakav pas Zagorca krv ti jebem 

Posted

Ona četiri bacanja, pa onda ova dva brejn farta :D

Jao jao 

Posted

Faul Omića prepravljaju u mrtvu loptu :laugh:

Izguraše ih nekako do pobede.

• +1 1
Posted (edited)

Samo da potvrdim da je Aleksa idiot epskih razmera. Ide u kontru da izjednači, i on zvera okolo i vodi loptu metar od tela. Dodavanje baba Zage iz auta Panteru, ne želim da komentarišem.

Ali, odluka sudija, em faul Omića, em lopta na rubu table, i oni sviraju mrtvu loptu..:laugh:

Edited by Tresko
Posted

jebote kao krava koja daje mleko i prospe sve na kraju.

ovaj dva bacanja promasi, mali igrac, pa vrati preko centra i na kraju dozvoli ovako da mu ukradu loptu u kontri. ma jebem mu 

Posted
Ajd sada da vidimo dal je ovo stvarno bilo uzdizanje forme ili je i dalje roleerkoster … Licno zadovoljan i sa porazom u egal zavrsnici…
Jesi ga izbaksuzirao
Alal vera
Posted
2 minutes ago, Mark Rothko said:

Faul Omića prepravljaju u mrtvu loptu :laugh:

Izguraše ih nekako do pobede.

i ovo. dva minuta vecaju i na kraju " solomonsko " resenje.

pa sudije su rak rana nase kosarke, rak rana

Posted

Sami smo krivi sa promasenim svim bacanjima na kraju i s aone dve nebuloze Avramovica ali opet .umesto tehnicke Omicu oni prepravljaju odluku za faul ...:frust:

Posted
jebote kao krava koja daje mleko i prospe sve na kraju.
ovaj dva bacanja promasi, mali igrac, pa vrati preko centra i na kraju dozvoli ovako da mu ukradu loptu u kontri. ma jebem mu 
Koliko će Želimiru trebati da shvati
Posted
2 minutes ago, April said:

Jesi ga izbaksuzirao
Alal vera

Jes vala, kriv sam ,,,,

Posted

Zamolio bih da se ne vadimo na sudije, sami smo se upucali u noge, po ko zna koji put ove sezone.

• +1 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...