Jump to content

KK Partizan 2021/22

Featured Replies

23 minutes ago, Nikodije said:

pa verovatno da se izadje u susret ekipama koje igraju evropu, da ne bi u cetvrtak igrali evropski plej of, a u nedelju aba plej of.

Zasto tek sada, i kome to odgovara? :fantom:

2 minutes ago, Plajvi said:

Zasto tek sada, i kome to odgovara? :fantom:

najvise nama jer ce nam biti zgusnut raspored u cetvrtfinalu el  :fantom:

mada f4 nam ulece u sred aba plej ofa

Edited by Nikodije

Na ovaj dan!

kakvo je poluvreme odigrao duci tada

kao aleksa/sale

Magicna utakmica celog tima, i roberts je dodao jedno 3 trojke, jedna od top 5 tekmi u istoriji kkp

Nokia na silent

huventud, cibona finale u zg, ovaj makabi, i lietvus ritas u pioniru te sezone

to je ono što ja pamtim

ima i ona barcelona u gent sezoni

Valjda i barsa bez marica, sa stevanom milosevicem, cilindar

Armani u Beogradu kada smo se vratili iz minus beskonačno, Armani u Milanu sa Pekmenom, pobeda u Atini u F4 sezoni, ono u Beogradu kada je Željko prvi put pružio ruku Duletu (isto sa Pekmenom, ali u prvom mandatu)...

Ima toga. Mi smo u EL igrali takmičarske utakmice, morali da izbacujemo osvajače EL da bi prošli dalje.

Kurucs nije sa nama zbog moje odluke! Kao i uvek, ja sam neko ko jako brine o svim igračima i šta je najbolje za tim. A mnogo volim ovakva pitanja, kada me neko pita o jednom košarkašu, a ostali nisu bitni. Baš je "zabavno" to

:huh:

Čanak nas koštao prvog mesta 😔

Smara ovo Željkovo prenemaganje. Ok, razumeli smo, ti donosiš odluke. Ali niko nikada nije tvrdio drugačije. Pitanje je jednostavno - šta je razlog za takvu odluku. 

Ja ga razumem. Da se drugačije postavi, mora bi da objašnjava zašto igrač X nije igrao u zadnjoj četvrtini i zašto je igrač Y igrao samo prvo poluvreme. Odluke su njegove kao i posledice. Imamo uvek dva prekobrojna tako da će uvek neko da visi.

Ali zbog čega ne bi rekao barem neki minimum? Npr, nije zadovoljan formom tog igrača, odnosno drugi igrači su u boljoj formi. Šta god.

Pitanje zašto igrač X nije igrao u poslednjoj četvrtini je ok pitanje za prvi dejt konferenciju za štampu. 

Doživljava takva pitanja kao napad na sebe, kao da se dovodi u pitanje njegova samostalnost.

Tesko ces naci ijednog trenera koji na pitanja "zasto ovo ili ono" odgovara drugacije. Zato sto nisu duzni da polazu racune i objasnjavaju svoje odluke drugima..

Te konferencije su ionako odavno besmislene. First imprešns, jor tots about atmosfir I slične analize tipa oni su imali 8 skokova više ali mi smo imali 4 izgubljene manje. Ne znam kad je posljednji put neko rekao nešto što bi imalo rok trajanja duži od 24h.

Edit: zapravo znam, kad je Šaras iznapušavao onog novinara koji ga je prozivao kako može da pusti igrača na rođenje djeteta.

Guest
This topic is now closed to further replies.